- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- ZIDOO médialejátszók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- Erősítő, hangfalak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát gyerekek, én nem tudom mi van ezzel a játékkal. Annyira akarok vele játszani, próbálok vele játszani, de nem megy. Kezdem feladni lassan. Egy mentést nem tudok visszatölteni, mert "nincs elég tárhely a művelet végrehajtására" vagy "out of memory"
Ha dx8ban, statikusan, full lowon játszok akkor megy minden, csak konkrétan élvezhetetlenül ronda az amúgy sem túl szép játék. Ahogy átállítom object dynamic lightningra, már fagy. Nem hiszem el, hog 2 giga ram nem elég neki. nem tudom feldolgozni. És ahogy utánaolvasgattam erre még gyógyír sincsen, csak új proci és új ram.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest