- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield
üzenetére
Az elso fegyver az benne van a WIP-ben.
Amugy tegnap feltettem egy modot, Zone Revisited a neve, es noha ez is Skvadovsk beallitottsagu, enyhen tetszik.Ugy tunik hogy a SMRTR modon alapszik, mar ami a fegyvereket illeti.(valahol ezt olvastam rola)
Csak sajnos egy nagy hibahalmaz, mostansag tobbszor kifagy, de meg igy is osszeszedtem hullaktol par olyan fegyvert amit nem ismertem.
Az lenne az ohajom, hogy akinek most epp a SMRTR van fenn, az keszitsen par kepet a FRAPS-al az AK tipusu fegyverekrol.Ugy tunik, hogy a textura is hasonlit magara a fegyver kepere ebben a Zone Revisitedben.
Szoval olyan kep kellene, ahol a fegyver valahol a foldon hever, igy ossze lehetne nezni, hogy melyik fegyverek hasonlitanak nagyjabol a magyar AK-kra.Utanna en majd a kepeket megoldom.UI : egy youtubos videon lattam, hogy az ruszki srac megnyomta az egyes billentyu melletti " ` " jelet, es elojott egy irasos menu.Ha valakinek gondja van, nyomja meg es pirosban latni fog hibakat.Gondolom elobb-utobb azok okozzak majd a kifagyast, kerdes, hogy ertunk-e annyira hozza, hogy ki tudjuk javitani azt az adott hibat.
Az ENOT-nal, pl olyasmit irt ki (egyik hiba) hogy : unknown sound for AK103.ogg vagy ilyesmi.
Gondolom egy masik mukodo fegyver .ogg allomanyat ramasolva az AK103-ra maris megoldottunk egy hibat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest