Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorro555
tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Egészen bizutosan lehet találni 3-at, de én egyszer rosszkor vettem be (véletlenül rossz gyorsbillentyűt nyomtam, és kiütöttem magam harc közben.
) Ezért kellett vennem még egyet. Ha a tudósoknak összeszeded a 3 képződményt a rothadó mocsárból, az alagútból ahol a kontroller van és az oázisból, akkor Hermann tud készíteni ilyen anabiotikus kapszulát. Darabja 1000 rubel, de én utána is találtam még, eladási ára 800 rubel.
Amúgy Ukrajnában miért rubelt használnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
shield