- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
Én a dmx móddal játszottam már,csak nagyon nehéz fokozatra volt állítva,automatikusan ,amit nem tudtam levenni könnyebb fokozatra.Az elejével játszottam ,tetszett nagyon.Az egyik helyen beszéltem egy öreggel,adott egy poharat,én meg mondom kipróbálom ,hogy mit csinál.Mihelyt használtam,lekerültem a pokolba vagy hova.
Ott volt egy láda ,felvettem a tartalmát,de hiába volt náélam szervoruha ,meg hatcsövű gépágyú,20 métert nem tudtam haladni.Úgyhogy ráuntam egy óra után és abba hagytam.Meg játszottam egy olyan móddal is amibe ilyen 8. utas a halál filmből azok az élien nyálas szörnyek voltak benne.Csak az meg bugos volt ,10-percenként kidobott,úgyhogy azt is töröltem.De egyébként rengeteg jó mód van a csernobilhoz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Router gondok
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Warzone
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest