- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
Én a dmx móddal játszottam már,csak nagyon nehéz fokozatra volt állítva,automatikusan ,amit nem tudtam levenni könnyebb fokozatra.Az elejével játszottam ,tetszett nagyon.Az egyik helyen beszéltem egy öreggel,adott egy poharat,én meg mondom kipróbálom ,hogy mit csinál.Mihelyt használtam,lekerültem a pokolba vagy hova.
Ott volt egy láda ,felvettem a tartalmát,de hiába volt náélam szervoruha ,meg hatcsövű gépágyú,20 métert nem tudtam haladni.Úgyhogy ráuntam egy óra után és abba hagytam.Meg játszottam egy olyan móddal is amibe ilyen 8. utas a halál filmből azok az élien nyálas szörnyek voltak benne.Csak az meg bugos volt ,10-percenként kidobott,úgyhogy azt is töröltem.De egyébként rengeteg jó mód van a csernobilhoz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ott volt egy láda ,felvettem a tartalmát,de hiába volt náélam szervoruha ,meg hatcsövű gépágyú,20 métert nem tudtam haladni.Úgyhogy ráuntam egy óra után és abba hagytam.Meg játszottam egy olyan móddal is amibe ilyen 8. utas a halál filmből azok az élien nyálas szörnyek voltak benne.Csak az meg bugos volt ,10-percenként kidobott,úgyhogy azt is töröltem.De egyébként rengeteg jó mód van a csernobilhoz..
shield