- OLED TV topic
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
elmentem a kotróhajóhoz, elhoztam a képződményt még mielőtt szakáll megbízott volna vele.
visszamentem, mert úgy rémlik van egy seva a kotróhajón (persze lehet, hogy csak akkor lesz ott, ha megkapom a rejtekhely-kordinátákat) ott áll a figura, kéri tőlem a képződményt, ami már rég szakállnál van. persze nemet mondok, erre rámtámadnak
de azt is lehet válaszolni, hogy 1nesze, itt van' pedig nincs is itt....kipróbálom, akkor mi vanmod: odaadtam neki a semmit
még örült is neki
mod2: pontosabban azt mondta, ezt nem felejti el....ez lehet fenyegetés volt a semmiért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Razer kaira pro ajándék ledes-töltős fejhallgató állvány.
- Zotac amp rtx 2060 6gb
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Intel I7 10610U
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest