Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vaki

    aktív tag

    Sziasztok!

    Olyan kérdésem van, hogy az befolyásol valamit, hogy hány részküldetést csinálok meg?

    Már Pripjatyban járok, de van kettő, amit még korábban kaptam és sehogy nem tudom megoldani.
    Az egyik hogy Jupiterben befogadják a Monolitosokat, na arra mindenki elhajtott a halál faszára... lehet hogy jobb lenne szimplán levadásznom őket? Én se bírom a Monolitot. :D
    Vagy esetleg Pripjatyban később jelent valami pluszt? Netán véletlenül visszaemlékeznek 1-2 hasznos dologra?
    A másik meg az a Szoroka nevű fickó; sehol sem találom, a többiek meg vagy nem ismerik, vagy nem tudják hol van...

    Az "iránytű" bug nekem is előjött, miután még az elején megcsináltam a fény a hajón küldetést és megszereztem. Most meg hogy megjavíttattam a Gauss-puskát, meg lerendeztem az ügyet Szakáll és Bagoly közt, egyszercsak azzal jön Szakáll, hogy szerezzek neki egy iránytűt (az előzőt hová tetted b*meg?? :DDD )

    Amúgy a játék nagyon tetszik, sokkal jobb lett, mint a Clear Sky, ahol kiakadtam attól hogy össze-vissza kellett rohangálni, meg folyamatosan jöttek a küldetések. Itt végre van idő felfedezni, nyomozgatni :)

    Amin fejleszthettek volna az az alvás, van egy csomó rejtekhely, ahol simán lehetne aludni, de mégsem ajánlja fel a lehetőséget. Ja, meg nagyobb terület és több pálya :D :D

    Illetve olyan érzésem van, hogy bizonyos dolgok az A-life ellenére is scriptelve vannak. Pl. a helikopter felderítéseknél érdekes módon mindig jött valaki (zombik, mutánsok), ill. ugyanez van Pripjatyban az áruháznál, ahová nem tudsz úgy odamenni, hogy ne lenne ott egy falka kutya.

    A felhasználóbarát felhasználó

Új hozzászólás Aktív témák