-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Aarpok #10669 üzenetére
ment frankón, egészen az utolsó renegátos automentés-fagyásig az asztali gépen, onnantól kezdve már egy mentést sem bírtam betölteni
laptopon még tudtam folytatni, de aztán másik oprendszer került rá, onnantól ott is vége. ezt mondjuk alighanem én csesztem el, viszont a latopon folytatott játék mentése megint csak nem indult el az asztali gépen.amúgy enot, fixek, absolut nature mod, alpha 2.2, meg voron mod volt fenn. az is lehet, hogy azért nem jó, mert az újratelepítés után még nincs fenn ezek közül mind, még azt majd megpróbálom. most inkább elmegyek bicajozni.
mod: az mondjuk bekavarhatott, hogy feltettem a misery-t, mert hiába volt egy komplett játékkal másik partíción, a mentést ugyanoda tette, mint az enotos játék, illetve az fsgame.ltx-be is belepiszkált. mindegy, ezt már sose tudjuk meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest