Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Épp a Svarog detektort akarom megszerezni, de Bagoly nem ad munkát, azt olvastam, hogy a Szultán és Szakáll közötti konfliktus meg legyen oldva. Az nem a Sevcsenkós öldöklés? Utána adja majd ki a három Veles detektor küldit, ha jól értelmezem. Aztán elmegyek a PDA-ért, átadom a szabadságnak és beajánlom a Monolith osztagot. És akkor mehetünk Pripyatba, de előtte inkább megcsinálok még pár küldit itt. Ha jól látom van még két bejáratlan területem, azok majd csak Pripyatból lesznek elérhetők?

    Amúgy a szennyvíztisztító mellett a sebhely anomáliánál találtam egy Monolith palit, felvettem a hídnál a ládikáját. Most akkor ezt adjam majd oda a többi Monolithnak Pripyatba? De hát előző alkalommal mikor játszottam ki kellett nyírni a Monolithokat (az adótornyukat, az egy lövéses küldi, meg a tetőn azt a vezérizét is kilőni), most meg nekik csinálom a küldiket, nem vágom. :U

    Ja és Bagolynál van egy Gauss, de én inkább megszerzem a laborból. Mindenesetre ez is ciki, hogy Kardán beájul mikor meglátja nálam, közben meg ott van mellette Bagolynál is egy.

    Csak nekem bonyolult egy kicsit a játék? :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák