- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
Shadow droppoltak volna egy stalker sorozatot megjelenésig...bilibe lóg a kezem.
-
félisten
A háború nem kicsit beleszólt a fejlesztők életébe. Sajnos. Szurkolok, hogy jó játék legyen. Támogatásom jeléül a minőségétől függetlenül megvásároltam.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Scholes9
nagyúr
-
marked one94
őstag
Rég volt hogy megjelenéskor vegyek játékot, de itt még vga-t is újítottam, csak jöjjön már
You'll Never Walk Alone
-
myckey
veterán
válasz marked one94 #4 üzenetére
ülj le, egyes !
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Alusky
aktív tag
És megkérdezi, hogy elmúltam-e 18 éves.
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
Heroes fan
őstag
Mi lett a géped?
-
myckey
veterán
válasz TESCO-Zsömle #11 üzenetére
most már a magyar felirathoz is 18+ karika kell...
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nubreed
veterán
Ez tök jó, meg minden, csak jöjjön már a játék. Annyi delay volt már idén is, olyan játékoknál, amiket idénre ígértek és mégis eltolták jövőre, hogy nagyon jó lenne ha legalább ez tényleg jönne novemberben. De addig nem hiszek ebben a megjelenési dátumban, amíg a most kitűzött novemberi dátumon tényleg megjelenik a játék.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
hombre[EU]
veterán
vannak játékok,amelyek olyan sokáig készülnek...hogy a végén jobb lett volna,ha meg sem jelennek pl. duke nukem forever, halo infinite, cyberpunk2077. szerintem ez is pontosan ilyen lesz
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
PuMbA
titán
válasz hombre[EU] #15 üzenetére
"cyberpunk2077'
What? Pénzügyileg és játékos vélemények alapján is iszonyat sikeres lett, hiszen több, mint 25 millió példányt adtak el belőle Steam-en 690 000 értékelés alapján Nagyon pozitívnak értékelték. Kár lett volna, ha nem jelent volna meg.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz hombre[EU] #17 üzenetére
És azóta is ott vagy? Mert, hogy vagy fél éven belül játszható lett. Mikor is jelent meg?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Psychopeti
senior tag
Mi volt és mi lett?
Én is várom már!
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
PuMbA
titán
válasz hombre[EU] #17 üzenetére
Ja, értem. Én csak Day 426-től voltam ott. Nekem minden fasza volt szerencsére, életem egyik legjobb játékélménye a DLC-vel együtt, pedig már 25 éve tolom az ipart
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz hombre[EU] #15 üzenetére
Jesszus….
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
marked one94
őstag
válasz Psychopeti #19 üzenetére
Amd ryzen 5 2600 -> ryzen 5600g
16gb -> 32gb ram
Rx 6600-> rx 6700xtEnnyinek elégnek kell szerintem lenni hogy normálisan menjen full hd felbontáson.
You'll Never Walk Alone
-
Psychopeti
senior tag
válasz marked one94 #22 üzenetére
Szerintem is elégnek kéne lennie.
Nekem jelenleg az van ami szerepel az adatlapomon. A videókártyát szeretném majd egyszer lecserélni de hát most a lakásfelújítás az elsődleges, szóval ez még várat magára.Nagyon várom már majd első megjelenő teszteket a játékról, meg arról is hogy különböző konfigokon milyen sebességgel fut a játék.
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest