- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Asztrofotózás
Aktív témák
-
Hasek linkelte a megfelelő topikot.
Ezt zárom.
Köszönöm. -
Hasek
Közösségépítő
Itt is elfért volna nem? [link]
-
kukker01
csendes tag
Hi!
Thx az infót. Azt én is hallottam, hogy ''az előd'' az kopósabb volt, talán ez az s&s kicsit tartósabb. Csak kíváncsi lennék más véleményére is, aki esetleg használja, használta már valamelyik egérpadot.... -
kukker01
csendes tag
Hi!
A húsvét úgy adatott meg, hogy kicsit bár kipótolva a locsolópénzt, de rászántam magam egy ''márkásabb'' egéralátét vásárlásra. A fentebb említett S&S, és fUnc Archetype közül szerintetek melyik a kényelmesebb, melyik a ''jobb''? Az Alföld kies vidékein nem nagyon teremnek pixel üzletek, ahova berohanva bármikor kézbe vehetem kiszemelt egérpadjaimat, errefelé legfeljebb lerendelni leeht őket, ezért kérem a segítségeteket, kinek milyen tapasztalatai voltak már ezen egérpadokkal. A Steelpadról már sok jój hallottunk, olvastunk, csak állítólag hamar kopik. A fUnc régen nagy márka volt, csak ''kivonult'' a piacról, majd újra feléledni látszik.
Segítségeteket előre is köszi!
Bye
Aktív témák
Hirdetés
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Formula-1 humoros
- Starfield
- Milyen monitort vegyek?
- World of Warships
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BMW topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest