Új hozzászólás Aktív témák
-
bci
tag
Köszi hogy felajánlottad, de valszeg nem lessz rá szukségem mivel sikerült beazonosítani a MOSFET et minden dokumentáció megvan róla, a gyártó is, és a conradban lehet is kapni, 1-2 euro darabja és az egyik kolega megy jövő héten uh valszeg hoz is belőle.
Egyébként rosszul gondoltam nem IOR mert az amit o nak néztem az a gyártó szimbóluma
A típusszáma: IRF7832, a gyártó weboldala www.irf.com, ja és bár a conradban nem ez hanem az IRF7831 es van de ugyan azt tudja és még 1 picit jobban is terhelhető. -
bci
tag
Köszi szépen a segítséget, holnap még a cégnél is körülnézek hátha tudnak segíteni a villamosmérnökök.
Tehát a felső kettő és az aló kettő egyformák.
Fentről a nyák tetejéről indulva a köv van a nyákra szitázva az ic-k bal oldalánál:
Q24
Q23
Q21
Q22
A Q22-es teteje vált le és tapintásból úgy vettem észre hogy a Q21 Fűt mint állat, mivel onnét indul el a forróság, gondolom mert ő van párban a sérült Q22 vel.
A Q24 és a Q23-ak tetejére a következő van írva:
IOR 349H
4M9X
F7832
A másik kettőre:
IOR 435H
2C8T
F7032
A már korábban itt belinkelt 9800pro képen jól kivehetőek az alkatrészek.
THX -
bci
tag
Üdv!
Az én 9800 prom hoz alkatrész kellene!
Nevezetesen a kis pici de hosszúkás hűtőborda alatt megbúvó 4db nyolclábú ic de legalább a 4.
Sajnos a borda lefeszegetésénél sikerült a legbelső ic tokozását kettészedni uh most bele lehet látni
Eléggé melegedett itt ez a rész azért gondoltam hogy rakokrá 1 nagyobb bordát éshát ez lett a vége....
Namost a kártya ettől még működik csak mégjobban melegszik ez a rész, pontosabban tűzforró, valszeg az az ic kinyekkent és most a másik 3 még jobban le van terhelve
A GPU órajelét kénytelen voltam visszavenni 320 ra és be van nyomva a v-sync, így nem hibázik, de a gyári órajelet nem bírja mert túlmelegszik ettől az egész nyák!
Felírtam az ic-ken lévő adatokat is, ha segít majd elküldom.
Előre is THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest