Hirdetés
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
az active smart monitorról írtam nem a seatoolsról.
A smart egyébbként mint flashcash is írta egy önnáló rendszer ami akkor is monitorozza a vinyót ha nem teszel föl semmilyen smart progit. Pár hónapja próbáltam mélyebben utánajárni, sajnos csak kevés infót találtam, de az alapján azt tudom hogy maga a smart elektronika egy algoritmus alapján valami statisztikai elemzést vagy ilyesmit csinál, ebből próbálja előre jelezni a meghibásodást. Itt a ph-n is volt olyan akinek bootoláskor kiírta hogy a vinyó tönkre fog menni mentse az adatait, és tönkre is ment rövid időn belül. -
A SMART a vinyó paramétereit monitorozó rendszer.
Vannak szoftverek amelyek a SMART paraméterek változását figyelik és különböző számításokkal határozzák meg pl. hogy mikor hibásodik meg a vinyó.
Na ezek a szoftverek tévedhetnek.
De ha a vinyó SMART-ja azt írja hogy a vinyó 65 fokos, vagy az ultra ata crc error rate 1, vagy a reallocated sector count 100, akkor gáz van hiszen ezek valós, nem kiszámolt értékek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Black SN770 2TB (Gen4)
- Samsung 980 PRO 500GB nvme ssd eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest