- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Acer notebook topic
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizzard
aktív tag
Közben kipróbáltam az első linkben levő drivert, működik is rendesen!
Örök hála Anaqer...
-
-
Lizzard
aktív tag
Jah, de az is lehet h. S3 Trio 3D a kari, nem? Ahhoz is jók ezek a driverek?
-
Savage3D Win9x 6.13.13 - Bővebben: link
Savage4 Win9x 8.20.31 - Bővebben: link -
Basmacskin
aktív tag
fura, nekem AGP-snek tűnik így elsőre
-
Lizzard
aktív tag
Hi all!
Nekem is kellene most iziben egy asszem Savage 4 W/8MB vidkari Win98 drivere. Azért nem vok biztos benne, mert még sose láttam ilyen vidkarit, vmi régi fos, a melóhelyi egyik gépben van, de sajna elkeveredett a driver CD-je.
Itt van 2 kép róla nagy felbontásban:
Bővebben: link
Bővebben: link
Légyszi keressetek nekem hozzá drivert, próbáltam én is, de nem nagyon jártam sikerrel.
Előre is thx a helpért!
MOD: Jah és a kari nem AGP-s meg nem is PCI-os, hanem vmi számomra ismeretlen foglalatú, sose látttam még ilyet se...
[Szerkesztve] -
slug
senior tag
ezt szedtem le, a szomszedom vidkarija sipakolt, hogy nem indul el a nhl2002-vel, mert a drivere kicsit regi, ezt nem ertem, hogy mivan ezzel a jatekkal!! mert mas jatek megy vele, csak ez nem. no de mindegy, megnezem, hogy mi van, aztan ha van vmi gondom, akkor irok, koszi a segitseget minDENkinek
-
Keitaro
addikt
-
Keitaro
addikt
-
slug
senior tag
Ize, itt hol lehet letoltenem?
-
roadside
csendes tag
Annyiban javítanék az előző hozzászóláson, hogy a dátum és a verziószám a Savage 2000 kártyájához való (bocs), de ettől függetlenül a legfrissebb win9x/xp drivert is letöltheted innen.
-
roadside
csendes tag
A legújabb drivert furcsa módon nem a fenti linkről tudod letölteni, a tajvani Manli oldaláról letölthető egy 04/05/2002 dátumú és 5.12.01.9016 verziószámú meghajtó.
Honlap: http://www.manli.com/
R -
Keitaro
addikt
-
L3zl13
nagyúr
-
slug
senior tag
most iziben kellene egy driver az S3 Savage4 videokartyahoz win2k ala, mert a mostani nem nagyon smakkol (mert ugye windowszos), mar halara kerestem, de nem talaltam sehol az egadta vilagon, ha valaki tud legyenszives mondjon pontos url-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged