Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizzard
aktív tag
Közben kipróbáltam az első linkben levő drivert, működik is rendesen!
Örök hála Anaqer...
-
Lizzard
aktív tag
Jah, de az is lehet h. S3 Trio 3D a kari, nem? Ahhoz is jók ezek a driverek?
-
Savage3D Win9x 6.13.13 - Bővebben: link
Savage4 Win9x 8.20.31 - Bővebben: link -
Basmacskin
aktív tag
fura, nekem AGP-snek tűnik így elsőre
-
Lizzard
aktív tag
Hi all!
Nekem is kellene most iziben egy asszem Savage 4 W/8MB vidkari Win98 drivere. Azért nem vok biztos benne, mert még sose láttam ilyen vidkarit, vmi régi fos, a melóhelyi egyik gépben van, de sajna elkeveredett a driver CD-je.
Itt van 2 kép róla nagy felbontásban:
Bővebben: link
Bővebben: link
Légyszi keressetek nekem hozzá drivert, próbáltam én is, de nem nagyon jártam sikerrel.
Előre is thx a helpért!
MOD: Jah és a kari nem AGP-s meg nem is PCI-os, hanem vmi számomra ismeretlen foglalatú, sose látttam még ilyet se...
[Szerkesztve] -
slug
senior tag
ezt szedtem le, a szomszedom vidkarija sipakolt, hogy nem indul el a nhl2002-vel, mert a drivere kicsit regi, ezt nem ertem, hogy mivan ezzel a jatekkal!! mert mas jatek megy vele, csak ez nem. no de mindegy, megnezem, hogy mi van, aztan ha van vmi gondom, akkor irok, koszi a segitseget minDENkinek
-
Keitaro
addikt
-
Keitaro
addikt
-
slug
senior tag
Ize, itt hol lehet letoltenem?
-
roadside
csendes tag
Annyiban javítanék az előző hozzászóláson, hogy a dátum és a verziószám a Savage 2000 kártyájához való (bocs), de ettől függetlenül a legfrissebb win9x/xp drivert is letöltheted innen.
-
roadside
csendes tag
A legújabb drivert furcsa módon nem a fenti linkről tudod letölteni, a tajvani Manli oldaláról letölthető egy 04/05/2002 dátumú és 5.12.01.9016 verziószámú meghajtó.
Honlap: http://www.manli.com/
R -
Keitaro
addikt
-
L3zl13
nagyúr
-
slug
senior tag
most iziben kellene egy driver az S3 Savage4 videokartyahoz win2k ala, mert a mostani nem nagyon smakkol (mert ugye windowszos), mar halara kerestem, de nem talaltam sehol az egadta vilagon, ha valaki tud legyenszives mondjon pontos url-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Robot fűnyírók
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest