- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
hello all
van egy problémám,már ha ez az.
szoval van a lapomon egy ilyen chip,szereztem havertol egy s-ata-p-ata konverter(abit nf7-s hez adták)
rádugtam vinyo bekapcs gép
szépen bootol
ám mikor oda ér hogy most megkeresi a raiden lévő eszközöket akkor kanyec,se a menübe nem tudok belépni,se semmi.
söt
ha nyomom a menübe való lépést,vagy a kurzur vagy bármien más bilt,elkezd számokat irni a képernyőre,gondolom mondanom se kell hogy nem találja meg a vinyot amit ily modon rákötöttem(sőt ha igy rá van kötve op rendszer be se bootol,lefagy boot közben, ha nincs rá dugva akkor elindul.
másik érdekeség hoy baromi sokáig detektálja a vinyokat amit persze be se ismer igy..
ez most hw hiba?softver hiba? vagy mi?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gitáros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest