Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na en vettem egy merell mandalay-t 2 eve tehat kb 10-11 honapot hordtam az idei nov-dec-el egyetemben es majd hujjet nem kaptam eltort a vibram talp!!!:- ((((
Hogy gebegyen meg hat nem igaz. A butba asziotan hogy hat vegul is 2 eves igy mar nincs gar... grrrrrrrrr
Minthogy vibram igy kicserelheto a talpa 14 rugo, az jo es szep de anyit aze nem er....
Ki is nesztem egy jopofa meindl-t de azon is vibram talp van... egyik barlangasz-turasz-hegymaszasz esmerosom megnyugtataott hogy meindl-t ne vagyek sajat talpal...
Szoval akkor keresek teli cipot, nem magas szarut a leheto legkevesbe bakancsos kinezetutt, De remelm az idei telet mar csak kihuzom es csak gyuvo tlere kell.
Amugy csak varosi hasznalat volt semi hosszu es kimerito turakk, szoval meg igazn nyuzva sem vot...
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest