Hirdetés
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Memóriakártya topic
- Házimozi belépő szinten
- Riasztó topik
-
PROHARDVER!
rTorrent / libTorrent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolesz
csendes tag
oks a gem rész akkor nem érdekes
Sajna a fordítás hasal el debian 8.9 (friss virtuális gépen is) alatt az xmlrpc nem megy arra mondtam, hogy a config a helyén van, mert korábban mikor ilyen hiba volt azt mondtad valakinek azt nézze meg.Mindegy majd lesz 9-es virtual szerver próba és ha oda felmegy akkor majd újrarakom egyszer.
-
Zoolesz
csendes tag
Kösz az infót sajna így sem megy fel.
sudo gem install fpm
ez elfekszik avval hogy: no such file or directory - getcwd
de mindegy, most nem találtam megoldást, de még nem adtam fel.
Az új verzió pedig evvel száll el
time nice -n 19 ./build.sh ch [git]
mindegy hogy futtatom az xmlrpc-t nem tudja most valamiért fordítani config a helyén van
checking for XMLRPC-C... failed
configure: error: Could not compile XMLRPC-C test.Próbáltam mindenhogyan ch-val is root-ként is de sehogy nem futott le. majd holnap lehet megpróbálom virtuális gépen aztán majd lehet felmegy az új debian 9 a 8 helyett ha azon fut rendesen.
-
Zoolesz
csendes tag
Láttam van új verzió: 1.6.0
Szerettem volna frissíteni de valahogy nem jött össze.git clone https://github.com/chros73/rtorrent-ps.git
cd rtorrent-ps/
nice -n 19 time ./build.sh install githa jól másoltam így írtad korábban.
És ezt dobja csak vissz:
ERROR: Compilation hasn't been finished, try it again.
Jelenleg rTorrent-PS-CH 1.5.3 0.9.7/0.13.7 van fent. Mondjuk nem tudom, hogy elég a ps vagy a ps-ch-t kellene felrakni, de ahogy néztem mindegy és mindkettőnél ez a hiba.
-
Zoolesz
csendes tag
Hát annyira mégsem, illetve nem hiszem, hogy én vagyok a béna, de nem lehet felrakni egy csomó hibát dob közben is és az xmlrpc-c sehogy nem megy fel teljesen.
gcc verzió: 6.3.0, gondolom ez a gond.
A 8.8 debianra viszont simán felment a cucc ott 4.9.2 gcc van szóval még azzal is lefut.
-
Zoolesz
csendes tag
válasz
Zoolesz #2081 üzenetére
Makefile:427: recipe for target 'diffie_hellman.lo' failed
make[3]: *** [diffie_hellman.lo] Error 1
make[3]: Leaving directory '/home/zoolesz/src/rtorrent-ps/libtorrent-0.13.7/src/utils'
Makefile:578: recipe for target 'all-recursive' failed
make[2]: *** [all-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory '/home/zoolesz/src/rtorrent-ps/libtorrent-0.13.7/src'
Makefile:508: recipe for target 'all-recursive' failed
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory '/home/zoolesz/src/rtorrent-ps/libtorrent-0.13.7'
Makefile:417: recipe for target 'all' failed
make: *** [all] Error 2
Command exited with non-zero status 2hát ez a hiba amivel egyenlőre nem tudok mit kezdeni nice -n 19 time ./build.sh install parancs végén
-
Zoolesz
csendes tag
Igen több verzió volt fent sajna valami régebbi 0.9.6-os vagy mi fene, de most hogy újraraktam a PS kapcsoló szintén nem nyerő az Install az már jobb, mert az opt könyvtárban megjelennek fájlok csak még mindig nincs rtorrent, bár lehet hogy 1-2 warning miatt lehet hogy nem fut le a teljes build. Most dolgozunk rajta aztán meglátjuk.
-
Zoolesz
csendes tag
Hali!
Végre felraktam az új verziót egy új gépre debian 9, bár akárhogy próbáltam az rtorrent nem az opt/rtorrent/bin be kerül de fentvan.
viszont van egy ilyen hibája:
rtorrent: Error in option file: ~/.rtorrent.rc:10: Error in option file: ~/.rtorrent-config.rc:63: Invalid option name.
ez a sor lenne az, de ha kiveszem akkor még 2-3 ugyanilyen sorra hibát jelez majd legvégül már a color_scheme okoz neki hibát.
choke_group.up.heuristics.set = default_leech,upload_leech_experimentalNem tudod ez mi lehet? vagy hol nézzek utána. Most valahogy nem jött össze olyan gyorsan mint a múltkor és már 1 napja szívok vele.
-
Zoolesz
csendes tag
Azért annyira nem vagyok penge, csak a felszint kapargatom.
De legközelebb majd megnézem pontosan hogy mennyi időbe telt feltenni. Pl arra emlékszem, hogy a felület sehogy nem akart összeálni pedig mindent megcsináltam, és szívtam vele 30 percet mikor toltam egy restartot és csak az hiányzott. meg a magnet link is szívás volt kelett kis idő mire rájöttem hogy a "display" nincs felrakva.Ha jól tudom a git-et raktam fel, bár nem emlékszem, mert transmission volt fent aztán volt qbittorrent meg sima rtorrent is szóval most kicsit meg volt bolondítva a rendszer de ha lesz új debian verzió akkor csinálok egy tiszta telepítést.
-
Zoolesz
csendes tag
Elöször is köszi az első link volt a megoldás a másodikat azt néztem már korábban, de úgy tünik nem voltam elég figyelmes és nem vettem észre a getlimit.sh-t
1000/200M vonalam van
4-5 óránál nem volt több szerintem inkább a fordítgatás telt neki sokáig, meg végignézni pontosan mit kell felrakni, mert volt amit (ssmtp) elsőre nem akartam felrakni.
-
Zoolesz
csendes tag
Hali!
Hétvégén sikerült feltennem az rtorrent-ps-ch kicsit szívtam vele, de azért összejött. Viszont olyan kérdésem lenne hogyha jól olvastam akkor kell egy scriptet írni hogyha azt akarom hogy álljon meg a torrent ha eltelt mondjuk 2 nap vagy elérte a 2 ratiot? Még 1 kérdés rtorrent-ps_setup-ot csináltam végig ott kell valamit beállítani vagy alapból küldeni fogja a leveleket, ha aktuális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Google Pixel topik
- MotoGP & WSBK
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest