Hirdetés
-
PROHARDVER!
rTorrent / libTorrent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
igen, sudo su után próbáltam indítani.. viszont anélkül más hibát ír:
laca012@D945gsejt:~$ rtorrent
rtorrent: Error in option file: ~/.rtorrent.rc:50: Command "execute_log" does not exist.A /home/Torrents/execute_log fájl pedig létezik..
Ok, root:root volt, átlőtem a felhasználó tulajdonába, és már indul is.Most már feltettem a ruTorrent webgui-t, de valamit még állítanom kellene azt hiszem..
[11.08.2010 19:22:17] Bad link to rTorrent. Check if it is really running. Check $scgi_port and $scgi_host settings in config.php and scgi_port in rTorrent configuration file.Most indulok dolgozni, de hajnalban még megnézem.
Köszi addig is!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- YouTube
- Amazon Kindle
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest