Új hozzászólás Aktív témák
-
maniac
senior tag
meg lehet egy olyan gond is szvsz, bar eleg ritka, hogy amikor hosszabb picit a kabel akkor csak 10mbiten tud mukodni, probaldd meg beallitani a halokartyad 10mbit full duplexre, hatha. masik hogy szvsz vegyel dlink di604-t az tuti mukodik faszan, meg eleg minosegi darab, 5 ev garival, en vandor computerben vettem tegnap, ott van az infopark setany 1ben. (ja es afaval 8900)
[Szerkesztve] -
maniac
senior tag
szvsz nezdd meg a logot.
a gepednek adjal automatikusan lekero ip cimet, ugyanis ahogy latom dhcp szerver bevan kapcsolva, ez adja ki az ip cimet a tobbi gepnek szoval nincs ertelme kezzel allitgatni a gep ip cimet szvsz. azta a logban azt kene megnezni hjogy mit csinal es mi miatt nem enged fel egybol. nekem dlink di604-esem van (tegnap vettem a 2.-kat mer 2,5 ev utan bedoglott elozo), az is 3x ugrik mire felcsatlakozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest