Hirdetés
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz férfiállat #29612 üzenetére
Dsl net?
A router és a stick-et hibát ki tudod küszöbölni egy közvetlen kapcsolattal. Így kiderül hogy a szolgáltatónál vagy nálad van a hiba. -
veterán
válasz Gubek-Einste #29488 üzenetére
Ez lett volna az én tippem is rá, hogy OpenWRT majd úgy a magyar lehet menni fog.
-
veterán
válasz gabi182 #29474 üzenetére
első találat:
http://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/answers/detail/a_id/119/~/cisco-epc3212---modem-inform%C3%A1ci%C3%B3kHonnan tudhatom, hogy a modemig jó a kapcsolat?
POWER, DS, US, ONLINE folyamatosan világítanak.nálad ez hogy néz ki?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Gubek-Einste #28307 üzenetére
-
veterán
Sziasztok,
eljött a nap, amikor megjött hozzánk is a T és hozta a csodás Huawei routerét.
Persze, mint már volt itt szó egyszer róla, a no-ip.com-is DDNS-t nem támogatja, így gondoltam a támogatottak közül használok egyet.
A választásom a GnuDIP-re, vagy más néven dynu.com -ra esett.Beállításokat el végeztem, az itt leírtakat átolvasva később sem sikerül működésre bírnom (igaz nem pont ez a fajta router van)
https://www.dynu.com/DynamicDNS/IPUpdateClient/HUAWEI-HG533valaki használ ilyet? Valami ötlet?
-
veterán
válasz Intruder2k5 #27893 üzenetére
köszöntem
-
veterán
válasz Intruder2k5 #27891 üzenetére
áhá... köszi
És tudnál javasolni olyan routert, amin futtatható az ilyen firmware?
(Csak mert épp T-s neten gondolkodunk, és ha bele esnénk abba a csapdába mint Ivóvíz fórumtárs, legalább egyből tudnám a megoldást ) -
veterán
válasz Intruder2k5 #27885 üzenetére
Nem tudom, magát a DDNS opciót láttam, hogy azon belül van-e, pl No-IP már nem néztem.
-
veterán
válasz szöcskepeti #7755 üzenetére
nem feltétlen. De ha nem segít, akkor mehet a reset, és a bállítgatás...
-
veterán
válasz szöcskepeti #7753 üzenetére
próbálj meg firmware-t frissíteni, vagy ha nincs újabb, akkor teljes reset, és újra beállítani mindent.
-
veterán
hali!
először is milyen routerről lenne szó?
a reset gombot próbáltad úgy, hogy nyomva tartod legalább 20-30 mp-ig?
esetleg ha össze dugod a géppel, léteznek olyan progik (pl mylanwiever) ami megmondja milyen IP című eszközök vannak a hálózatodon. Megpróbálhatnád ráuszítani, hátha kidobja az IP-t amin a router van.
-
veterán
válasz keszegduda #5068 üzenetére
hát elöbb próbáld meg a frissítést, aztán meglátjuk...
-
veterán
válasz keszegduda #5063 üzenetére
pedig kéne az a firmware frissítés. Elvileg a beállítások nem mennek el a frissítéstől, szóval bátran.
Port forwarding be van állítva rendesen? -
veterán
frissíteni úgy tudod, hogy a mellékelt képen (bocs, csak ilyet találtam ) a firmware upgrade menüre kattintasz. Ott lesz egy kereső ablak, mint itt a képfelöltésnél, megkeresed a leszedett firmware file-t, és nyomsz egy ok-ot. Ne félj tőle, el rontani nem lehet, mert olyan verziót, nem enged felrakni, ami nem rá való
ő, hát inkább próbáld meg ezt előbb, ha nem segít, akkor leírom részletesen, mert így akkor egy kicsit bonyolult lesz
-
veterán
-
veterán
válasz Sityu1990 #5036 üzenetére
hát elsőre mindenféle képpen egy firmware frissítést javasolnék, ha ez még nem történt meg. innen le tudod szedni
Ha ez megvan, és még mindig nem jó, a torrent kliensbe állítsd kisebbre a kapcsolt szálak maximális számát. Valószínű nem tud annyi kapcsolat kezelni a router egyidejűleg, és "belefagy".
-
veterán
válasz Directors066 #4938 üzenetére
nincs mit!
-
veterán
válasz Directors066 #4935 üzenetére
resetben a hardveres resetre gondoltam, remélem te is
hát nem sok ilyen routerrel volt dolgom, de ha jól emlékszem jobb oldalon fentről a második menü csoport a wan settings és ott van egy connection type menü. ott kell beállítani a kapcsolatod típusát, felhasználónevet, jelszót ha van. kb ennyi. utána mennie kéne.
ja és a default ip-je a 192.168.2.1 szokott lenni, ha emlékeim nem csalnak, és felhasználóneved Administrator lesz, jelszó meg semmi.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Directors066 #4933 üzenetére
reseteld ki, és állítsd be újra a kapcsolatot.
-
veterán
válasz pinnacle #4900 üzenetére
frissíts egy firmware-t a routeren.
És mi váltja ki az újbóli lecsökkenést? Egyáltalán lecsökken megint? Mert ha nem, akkor le is írtad a megoldást
de komolyan.. fokozatosan lelassul? vagy egyszer csak történik valami és a 15-ből lesz 9? vagy ha nem használod, és utána?
Mivel kapcsolódsz a rutethez? wifi, kábel? -
veterán
őő, hát ötletként annyi mondanék, hogy másik routerrel próbáltad? akkor vajon mi törétnik? esetleg másik modem?
nekem mondjuk nem upc hanem adsl modemem van, és a régi okozott ilyen hibákat. Aztán mikor le kezdett denevér hangon sípolni ( ) akkor egyértelmű lett, hogy cserés. Lecseréltem, és rendben lett minden.
De mivel írtad, hogy a gépre közvetlen rákötve tökéletes a net, érdemes lenne egy másik routerrel megpróbálni.. -
veterán
válasz TheLion001 #4667 üzenetére
lehet én nem értem, de gépről tudod pingetni a boxot?
-
veterán
nekem a régi SMC-m csinált ilyet, és a firmware frissítés oldotta meg a dolgot... neked nincs frissebb, mint ami fut jelenleg?
Csury
"Azt ugyanugy kell megtennem mint előtte vagy az is változik?"
Mire gondolsz, nem értem?Smoothy
Szerintem veszel egy jó Linksys routert, azzal tuti nem lesz gondod![ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Viperator #4059 üzenetére
hát azt mondja az a baja, hogy nem találja a routert. a kérdés miért... próbáltad már kihózni a tápból, és újból megpróbálni? A kábel amit adtak hozzá jó? világít a számítógépen a gépben a csatlakozó narancssárgán? a routeren elöl van négy led, 1, 2, 3 és 4 feliratnál. ott világít az amelyikbe bedugtad a gépet?
-
veterán
Kicsit kutakodtam, és azt találtam, hogy ilyenkor a 192.168.1.1 -en a WAN(!!!) porton keresztül elérhető a router menüje, rá kell tölteni egy másik firmware-t, és akkor jó lesz. Ha nem akkor kuka.
Ezt a hibát a leírások szerinte akkor szokta csinálni, ha rossz software kerül rá...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest