Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Hordozható PlayStation 5 bukkant fel a sufni ajtajában
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS ROG Ally
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Teclast Tablet Topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darthforce92
tag
válasz Intruder2k5 #16599 üzenetére
egyelőre nem, de próbálkozok.
-
MODERÁTOR
válasz Darthforce92 #16598 üzenetére
Egy router áramtalanítás nem segít?
-
Darthforce92
tag
válasz Intruder2k5 #16597 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz Darthforce92 #16596 üzenetére
Teszteléskor mindenképpen ajánlatos futnia a szervernek!
-
Darthforce92
tag
válasz Intruder2k5 #16594 üzenetére
A mac címhez van rendelve, hogy fixen erre a gépre ossza ki az egyik címet és arra raktam minden portot. Az gond lehet h az adott alkalmazás nem fut? Bár az egyiknél (gameranger) kipróbáltam futtatva is.
-
gg72
veterán
válasz Intruder2k5 #16591 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Igazából annyira nem létfontosságú a Wifi, ami nekem fontos, az mind vezetékkel kapcsolódik a nethez (a médialejátszómat is megoldottam pár napja kábellel), így csak mobilok + tablet és a laptot csatlakozik wifivel a nethez, ezeknek elég a sebesség. Csak meglepődtem, hogy az Asus wifije nem sokkal erősebb, mint a belső antennás Linksys routeremé volt.
-
MODERÁTOR
válasz Darthforce92 #16593 üzenetére
Szia!
Nem lehetséges, hogy időközben megváltozott a géped LAN IP címe?
-
Darthforce92
tag
Üdv! Szeretném a segítségeteket kérni port fordwardinggal kapcsolatban. Egy tp-link wr1043nd routerem van upc nettel karöltve. A következő a problémám : Elvileg már port forwardingolok egy ideje (home szerver távoli asztalt stb..) a mai nap kíváncsiságból megnéztem az utorentem udnp-vel átirányított portját portchecker oldalakon. Hiba nélkül nyitva van az összes port amit udnp-vel adtam hozzá. Viszont a távoli asztal,ftp stb...-re azt írja h zárva vannak. Annak ellenére, hogy korábban működtek, tehát tudtam használni őket belső hálózaton. A manuálisan beállított portok udp-re és tcp-re is vannak rakva (both). Igazából nem tudom eldönteni, hogy jól csináltam-e a dolgokat vagy sem. Win8 tűzfalon kívül semmi sincs bekapcsolva és abban is minden engedélyezve van. Ezen az oldalon néztem többek között : http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Teljesen jó ez, csak másik program verzió!
Hát ez meglehetősen zsúfolt környezet! Én mindenképpen 4-es vagy 8-as csatornát választanék, 20MHz-es sávszélességgel! Többet nem tudsz tenni, ilyen helyen ne várj sokat a WiFi-től, ha csak nem cseréled le minden eszközödet 5GHz-esre! Az a sáv többnyire még alig van használva...
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz Intruder2k5 #16589 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
gg72
veterán
válasz Intruder2k5 #16587 üzenetére
Laptopon meg tudom nézni PC-n nincs wifi.
Igazából azt sem tudom, hogy mit kell nézni ezeken a grafikonokon... -
MODERÁTOR
-
ujtelefon
csendes tag
válasz Intruder2k5 #16583 üzenetére
Ok.
kösz mindent, a lényeg, hogy tölt. -
LonGleY
veterán
válasz ujtelefon #16582 üzenetére
Van még a qBittorrent és a Tixati, de nekem egyik se jött be igazán. Valamelyikben van folder tree a letöltés alatt álló torrenteknél is, ami pozitívum, de az uTorrent még mindig sokkal gyorsabb és normálisabb az összes többinél (kapcsolódási sebesség, kliens felület stb.). Abból pedig teljesen jó a legfrissebb verzió. Ezt a 2.x-ezés nem látom be annyira, miután a 3-asból kikapcsolhatók a reklámok (Settings / Advanced):
gui.show_plus_upsell > false
offers.left_rail_offer_enabled > false
offers.sponsored_torrent_offer_enabled > false[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ujtelefon
csendes tag
válasz Intruder2k5 #16581 üzenetére
2.2.1. van, meg a deluget akarom kipróbálni, csak azt nem tudom, melyik a jó verzió.
-
MODERÁTOR
-
ujtelefon
csendes tag
válasz Intruder2k5 #16496 üzenetére
üdv.
A múlt héten segítettél nekem.
Na csak töltöget ez, akkor csak egy kis idő kellet neki, csak igen lassan dolgozik, és hiába mutat sok peert, azok nem csatlakoznak hozzám, Tehát az alap probléma megoldódott, csak lassúnak találom a visszatöltést, mivel elég sok torrent van seed alatt (37) és csak néha néhány megy vissza de azok is csak pár megát tölt vissza és kész. -
LonGleY
veterán
válasz Gubek-Einste #16578 üzenetére
Annyit megtudtam telefonon, hogy a LAN1-re kell kötni a routert mindenképp, és ha nem megy, próbáljuk meg közvetlenül, géppel, csak ugye ADSL-ként csatlakozva (amit már nem tettem meg).
Köszönöm! Próbálkozom majd, amint a helyszínre érek, aztán legfeljebb az ügyfélszolgálatosokat boldogítom még. :]
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
LonGleY
veterán
válasz Gubek-Einste #16575 üzenetére
Valami alapabb TP-Link, nem tudom fejből. Eddig ADSL-t vitt. Reseteltem az állítgatás előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
LonGleY
veterán
válasz Gubek-Einste #16573 üzenetére
Egyébként próbáltam azt is (PPPoE). Csak annyit írt a router,
hogy csatlakozás, de semmi nem történt... nem bírt felmászni a netre.Vagy tényleg ennyire megbízhatatlan szar lenne az optikai?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
LonGleY
veterán
válasz LonGleY #16571 üzenetére
+ Próbáltam router közbeiktatása nélkül is nethez juttatni az asztali gépet, ahol az alaplapi hálókártya (automatikus IP címmel, átjáróval és DNS-ekkel) egy kis gondolkodás után kiikszelte magát, a gép ki-be kapcsolása ellenére is...
A T-ürge tegnap állította be a cuccot, és állítólag sikeres volt a teszt (nem voltam jelen)...
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Hi!
Van egy T-Home Huawei HG850 modem, ami ugye optikai kábelt fogad.
Erre viszont hiába dugom a routert, az semmit nem reagált rá. Dynamic IP-re állítva próbáltam a netet befogni vele, de nem jött össze.
Optikai szolgáltatónál mit kell a router-en és a hálózati kártyákon állítani?
Kaptunk egy cím@t-online.hu és jelszó párost, azt sem igazán értem, hogy mire szolgálna. Gondolom nem betárcsázós az optikai net. :] Csak szimplán e-mail hozzáférés?
-
Talib
tag
Sziasztok!
Van egy problémám, hátha valaki tudja a megoldást
Jelenség: weblapok véletlenszerűen vagy megnyílnak, vagy nem (hibaüzenet: A kiszolgáló nem található). Ha nem nyílik meg, általában elég frissíterni, és máris bejön az oldal. Marha idegesítő. Minden más rendesen működik (e-mail, voip, stb)
A hálózat durván így néz ki: t-home modem -> D-Link DSR1000N router -> switch -> munkaállomások.
Kifelé fix IP-n dolgozunk, belső háló is fix IP-ket használ.
DNS-ek: 84.2.44.1, 84.2.46.1
Van erre valami ötletetek, hol keressem a hibát?
[ Szerkesztve ]
-
BUGYUTA54
csendes tag
válasz Intruder2k5 #16566 üzenetére
Szia köszi a gyors választ, a router RFN10E Wireless-N150 tipusu.
Ma reggel újfent csak így lehetett a wifi -t használni, egyelőre leírom amit tanácsoltál, remélem sikerül valamit elérnem -bár nem vagyok hozzértő- de hátha. Aztán esetleg még kérdezek, ha nem gond. Köszönöm mégegyszer. -
bigdady
nagyúr
válasz Intruder2k5 #16540 üzenetére
Frissült a fw az asus-omnál:
ASUS RT-N12 D1 Firmware version 3.0.0.4.374.430
Fixed:
1. Fixed wireless extension channel related UI issues.
2. Fixed HK DHCP connection issue.Ezek mik? Frissitsek? Ill van köze az ébresztéshez?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Lenne egy nagyobb problémánk port továbbítás kapcsán. Van a T-nek ez a ZTE ZXDSL 931 VII v2-es adsl router és sima router egybe vagy mi a szösz. Esetleg valaki ezt nem ismeri kicsit jobban?
A probléma, hogy van rákötve egy kamerás rögzítő rákötve és habár ad az admin felületet lehetőséget elvileg a port forwarding-ra, de gyakorlatban nem működik, hiába állítjuk be. Nmap-el lett próbálva és az is azt írja,hogy nincsenek kinyitva a portok. Bár ez ellen mintha védve is van. Tudtok ezzel kapcsolatban segíteni?
-
-
MODERÁTOR
válasz BUGYUTA54 #16565 üzenetére
Szia!
Semmi esetre sem normális! Ha többször megismétlődik, azaz reprodukálható a hiba, akkor reklamálni kell!
De azért lehet ennek más oka is, mint például, hogy a WiFi beállításokban a csatorna AUTO-n lett hagyva, a routert pedig átállt egy olyan csatornára, amit a kliensek nem ismernek, vagy csak regionális beállításukból kifolyólag nem támogatják! Első körben tehát javasolt lenne a routerben a Wireless beállításokban a csatornát fixre tenni, a titkosítást WPA2/AES-re! A szabad csatorna kiválasztásában segíthet az inSSIDer program!
Egyébként milyen ASUS routerről van szó?
-
BUGYUTA54
csendes tag
Üdv. Mindenkinek!
Kis segítséget kérek, tegnap beüzemeltünk egy ASUS tip.router-t, minden jól sikerült, müködött a wifi is, végtelenül örültünk -nem volt egyszerű-. Ma reggel azonban már gondunk volt, nem volt wifi, és kis meditálás után lekapcsoltuk a routert, majd vissza. Így már minden rendben volt, müködött minden.
Kérdésem ennek oka lenne, mostmár mindig így kell ki-be kapcsolgatni, vagy ez csak a véletlen műve.
Köszönöm előre is a választ ( Esetleg Kali?) -
csixy
addikt
válasz userpass #16559 üzenetére
"A modemet és routert összekötöttem WAN-on keresztül, valamint a PC-m bekötöttem a router LAN-jába. Ezzel annyit elértem, hogy van net vezetékes megoldásban"
Ha ilyenkor beírod a parancssorba ezt :
ipconfig /allakkor mi rá a válasz?
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
MODERÁTOR
-
addikt
válasz Intruder2k5 #16560 üzenetére
Ja mármint nem vettem meg, csak ott rádugták kipróbálni. Nem is árultak ott se külön tápot, az egy másik routeré volt.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
MODERÁTOR
-
userpass
csendes tag
Köszi, ahogy én pedig a 16514. hsz-ben anno reagáltam is rá...azzal próbálkoztam... ;-)
Előbb megtaláltam azt a linket, mint ahogy itt közzé lett téve (de köszönöm). Mariska bugyija? Elég valószínű, hogy nem, mivel amit leírtál azon már rég túl vagyok, oszt mégsem történt semmi... ;-)
Erős a gyanúm, hogy maga a router nem kerek...
Thx!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Intruder2k5 #16556 üzenetére
Bejártam kenyát és zimbabwet mire találtam egy számtechboltban egy ugyanolyan tápot, de azzal is azt csinálja úgyhogy a router ment tönkre.
-
addikt
-
addikt
válasz Intruder2k5 #16554 üzenetére
Na mint a karácsonyfa, most a status is már villog, a többi meg már nem egyszerre, valamit csinál
-
MODERÁTOR
-
addikt
válasz Intruder2k5 #16552 üzenetére
Az sajnos nincs. Ha a power világít attól még lehet táphiba?
Ümm, elkezdett villogni az összes egyszerre, kivéve a statust.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
addikt
Üdv D-link DI-524 routerem van, tegnapig semmi baja nem volt, ma meg nem világít rajta lan/wan/status csak egyedül a power led ami ég a többi fel sem villan egyáltalán. Áramtalanítottam, reseteltem, próbáltam reset gombot nyomva tartva rádugni a tápot, semmi változás. Van még valami vagy ez most kuka?
-
MODERÁTOR
válasz jdaniel #16549 üzenetére
Értem! Hát az itt sajnos nem alapfelszereltség, bár elvileg kivitelezhető, de én sosem próbáltam, mert már jó ideje nem tartok itthon scannert...
-
jdaniel
csendes tag
válasz Intruder2k5 #16548 üzenetére
Aha, kiprobalom! Ami ebbe az Asus fw-be tetszett, h az Asus adott hozza egy olyan szoftverrt, amivel megoldhato volt a halozatos scanneles is.
-
MODERÁTOR
-
jdaniel
csendes tag
válasz Intruder2k5 #16546 üzenetére
Koszonom a valaszt!
3 klienspc csatlakozik wifin az asusra,azok elerhetoek maradnak.
Miutan a Mikrotek nem elerheto a LAN-bol, betelnetelek az asusra es onnan tovabbra is elerheto azzaz pingelheto a 192.168.1.20, de a tobbi klienspcrol nem. Amint az asus-t fogom es ujrainditom(arambol kihuz, visszadug) miutan felall, rogton elerheto a mikrotik a tobbi wlan kliensrol is.
Eddig csak azert nem mertem rarakni Tomatot vagy OpenWrt-t, mert az Asus router prnter megosztokent es mukodik a halozatban es nem tudom, hogy ezek a fw-k tamogatjak-e. -
MODERÁTOR
válasz jdaniel #16545 üzenetére
Használsz más WiFi eszközt is? Azok elérhetőek maradnak ilyenkor is?
Illetőleg ha nem 3rd party fw fut az ASUS-on, akkor ezt, hogy érted?
"Ha az Asus-t ujrainditom akkor megy tovabb par napig aztan egy ido utan az 1.20 nem lesz pingelheto, de a routerrol tovabbra is elerheto marad."
Milyen formában marad továbbra is elérhető?Én leginkább mindenképpen custom firmware-t (Tomato-t) javasolnák feltenni az ASUS-ra, de ha ez nem megoldható, akkor reset, és újrakonfigurálás! Egyéb ötletem sajnos nem nagyon van nekem se...
-
jdaniel
csendes tag
válasz Intruder2k5 #16544 üzenetére
Igen az Asus-on gyari, legfrissebb fw van es Wlan-on csatlakozik a Mikrotik hozza.
-
MODERÁTOR
-
jdaniel
csendes tag
Sziasztok!
Nem boldogulok a kovetkezo problemaval, talan tudna valaki segiteni.
Adott egy Lan egy Asus n-16 routerrel es adott egy masik wifi router(mikrotik) ami kleinskent csatlakozik az asus routerhez.Aminek csak az a szerepe, hogy egy adatgyujto egyseg van egy kabellel hozzakotve.
Nos valamiert par nap elteltevel a LAN-bol nem lesz elerheto a mikrotik router, de az Asusra betelnetelve elerheto.
Halozat adatai:
Asus Router : 192.168.1.1
Subnet:255.255.255.0
Gateway:192.168.1.20
Mikrotik router a LAN halozatbol: 192.168.1.20Ha az Asus-t ujrainditom akkor megy tovabb par napig aztan egy ido utan az 1.20 nem lesz pingelheto, de a routerrol tovabbra is elerheto marad.
Van valami otletetek, h mi okozhatja ezt?
Koszonom elore is!
Udv. Dani.
-
csixy
addikt
válasz Intruder2k5 #16540 üzenetére
Dehogyis!!
Az én vasam az öreg . Nomeg biztos olyat tettem vele ,ami értelmezési tartományon kívül van.
Mondjuk amikor a Sky béklyóját leszedtem róla az sem volt teljesen szabványos.
Egyszer egy turiban vettem kilóra , volt vagy 18 deka.Mégegyszer köszönöm !
[ Szerkesztve ]
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
MODERÁTOR
-
bigdady
nagyúr
válasz Intruder2k5 #16536 üzenetére
Mostanában kifog rajtad pár kérdés. Nem vagy már a régi
-
csixy
addikt
válasz userpass #16537 üzenetére
Bozek a 16512 hszben már betette neked ezt a linket, (na kattints erre a piros sorra rá légyszeves !) .
Ebben a linkben le van írva ,hogy a routered reset gombját nyomjad bedugott táp mellett legalább 6 másodpercig vagy kicsit tovább, utána a resetet elengedvén a router törli az összes korábbi felhasználói beállítást és gyári alaphelyzetbe teszi magát.
Lépj be rendszergazdaként az eszközkezelőben a hálózati kapcsolatoknál a hálózati kártyád tulajdonságaiba és a TCP-IP protokoll 4-es veziója tulajdonságainál az IP cím automatikus kérése és a DNS kiszolgáló címének automatikus kérése legyen beállítva és elmentve.
Kösd össze egyenes bekötésű UTP kábellel a routered egyik LAN likát a hálókártyáddal. ( más ne legyen beledugva a routerbe csak a táp és ez az UTP kábel)
A router adott ledjének villogásából láthatod , hogy valami adatcsere akar indulni azon a porton.Nyiss meg egy parancssort (avagy dos ablakot) a gépeden és írd be a villogó kurzor után ezt:
ipconfig /all
és üss rá egy entert.A megjelenő adathalmazból nézd meg az alapértelmezett átjáró IP 4-es címét.
Vélhetően 192.168.2.1 lesz oda írva.Most nyiss meg egy böngészőablakot (inkább explorert) és a címsorba íd be a fenti IP címet , vagy ha nem egyezik akkor az alapértelmezettt átjáró IP címét! Üss entert rá.
A felnyíló ablakba írd be a jelszót ( ez valószinüleg valószinüleg smcadmin kell legyen) és üss le egy entert!
És lám-lám !! Hogy mik lesznek ott (hát nem a Mariska bugyija az biztos ) !
Sok sikert !!!
Üdv ... CsI
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
csixy
addikt
válasz Intruder2k5 #16534 üzenetére
Ezt is köszönöm.!!
Jó éjszakát kívánok.!Explorerből se frissíti a szoftot, de a célnak így is megfelel!
Nem lehet, hogy azért nem enged frissíteni , mert a sercomm (ez a firmware túlsó vége - a pecsétviasz rajta ) az openwrt firmből származik.
Muszáj lesz csinálni dd-vel egy igazi gyári eredetű vágott softot , de hogy toljam fel? Hát úgy , ahogy elrontottam. Ujra rátolok egy squashfs attitud adjustment-rc2-est és utána meggyógyítom egy igazi gyári vágott softtal.Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
MODERÁTOR
-
csixy
addikt
válasz Intruder2k5 #16532 üzenetére
Reset megvolt tollheggyel is , meg menüből is.
De ha a saját gyári szoftját tolnám akkor ezt írja (firefoxból):Upgrade file is not the correct type or version for this device.
Upgrade failed.
Please obtain the correct file and try again.
Mindjárt megnézem explorerrel.
A recovery és a tftp lehet hogy a win8 miatt nem megy? Netán tűzfalbaja van?A dg-team szoftja sem kell neki.
-
MODERÁTOR
-
csixy
addikt
válasz Intruder2k5 #16529 üzenetére
Nagyon Köszönöm!!!!!!!!
Így már sokkal jobb a helyzet!
De még ha menüből akarok szoftvert frissíteni akkor elindul a kék homokóra s utána kiírja hogy nem jó a firmvare. Lehet, hogy mégse jó helyen van a firmware, vagy valami hely foglat? Megpróbálok egy factory resetet.
-
csixy
addikt
válasz Intruder2k5 #16529 üzenetére
Köszönöm ! Megpróbálom!
-
MODERÁTOR
Hát igen, itt nincs is firmware partíció, nem csoda hát, ha nem tudja írni... Gyanítom a linux kell helyette!
mtd write /tmp/firmware.neve linux && reboot
http://wiki.openwrt.org/toh/netgear/dg834.v4#terminal.upgrade.process
[ Szerkesztve ]
-
csixy
addikt
válasz Intruder2k5 #16526 üzenetére
-
csixy
addikt
válasz Intruder2k5 #16526 üzenetére
Nézem
-
MODERÁTOR
-
csixy
addikt
válasz Intruder2k5 #16524 üzenetére
-
MODERÁTOR
Nem tudom, mert nem ismerem a vasad, tehát had ne én döntsem el ezt a kérdést! De ha tippelhetek, akkor én arra tippelnék, hogy a CFE-t ne bántsd, azt ne írd felül, mert egyrészt onnan fut a recovery mód, másrészt az amúgy is firmware független, tehát nem bántotta az OpenWrt sem!
[ Szerkesztve ]
-
-
csixy
addikt
válasz Intruder2k5 #16520 üzenetére
De tudom írni , bele tudom másolni a firmware.bin fájlt.
Csak utána belépve ssh-n a mtd fut hibára.
majd mindjárt csinálok arról is fotót.De CFE-s bootos bint tegyek be , vagy CFE nélküli vágottat?
Ugyanez a kérdés a recoveynél: bootost , vagy boot nélkülit toljak?Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
MODERÁTOR
-
csixy
addikt
-
MODERÁTOR
-
Bozek
nagyúr
válasz Intruder2k5 #16516 üzenetére
A kék csati általában a WAN. A sárga meg a LAN. Legalábbis én még nem láttam olyan router-t, ahol fordítva lenne.
Valószínűsítem, hogy switch-ként működik a router, de azt meg csak az admin felületről lehetne megváltoztatni. -
MODERÁTOR
-
prannk
őstag
Hehe. Erre valaki valamit? Van egy router. Kék csatiba berakom a modemet +2 gépnek az utp kábeljét. Nincs net.kihuzom a kékből a modem kábeljét és átrakom a 3. foglalatba és van internet 192.168.1.1 természetesen nem megy... Na ez mi?
-
Koppy96
tag
Sziasztok.
Wifin keresztül netezek a gépen egy TP-Link TL-WN322G tipusú usb-s adapteren keresztül.
Tegnap óta azt produkálja, hogy egy idő után nem tölt be egy oldalt sem. Wifi jel van, meg a routerbe is be tudok lépni böngészőn keresztül, de netes oldalakat egyáltalán nem tölt be, viszont a torrent meg megy ugyan úgy. Ilyenkor kihúzom az adaptert és aztán visszadugom. Ez megoldja a problémát, de néhány perc elteltével megint ezt csinálja...
Közben csekkolom a telefonommal, és ott nem csinál ilyet ( kb 20 percig skypeoltam egyhuzamban ) csak a gépemen.
Nem értem mi lehet a baja.. most gépen gyakorlatilag használhatatlan a net.[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabb: +36 30 892 9658
-
userpass
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem:
Adott egy ADSL 2+ modem (DSL-360R), egy SOHO Ethernet Hub (SE500), illetve egy SMC router (SMCWBR14-G2).
Ezt a rendszer szeretném összekötni, hogy legyen wifi. Nem vagyok benne ebben a témában, de ha jól sejtem a hub alapvetően kihagyható a történetből. A modemet és routert összekötöttem WAN-on keresztül, valamint a PC-m bekötöttem a router LAN-jába. Ezzel annyit elértem, hogy van net vezetékes megoldásban, sőt a kül. eszközök érzékelik a wifit is.
Ugyanakkor nem tudom konfigolni a router-t, mert nem tudok belépni a felületére. Még a router nyitóoldala sem jelenik meg a böngészőben, hiába írom be az IP-jét.
Leresteltem...semmi...
Ötlet esetleg?
Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
atos
csendes tag
120 Mb os netem van és van egy TENDA R502-es kábeles routerem.
A Routerem igaz ,hogy csak 100 Mb os de 25 mb nál nem nagyon tud többet leadni.
Mi lehet ennek az oka? -
starpeter
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem és nem tudom ,hogy hova tegyem fel és ,úgy döntöttem ,hogy ide teszem fel.
Az lenne a gondom ,hogy van egy Samsung Galaxy Y-om és wifin internetezek routeren keresztül és 5 percenként megszakad. (le teszteltem a munkhelyi wifivel és ott nem szakad meg egyszer sem)
Az a gyanum ,hogy a routeremmel van a gond.
Mit tegyek az esetben ,hogy ne szakadjon meg 5 percenként a wifim?
Belkin routerem van. -
MODERÁTOR
-
starpeter
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem és nem tudom ,hogy hova tegyem fel és ,úgy döntöttem ,hogy ide teszem fel.
Az lenne a gondom ,hogy van egy Samsung Galaxy Y-om és wifin internetezek routeren keresztül és 5 percenként megszakad. (le teszteltem a munkhelyi wifivel és ott nem szakad meg egyszer sem)
Az a gyanum ,hogy a routeremmel van a gond.
Mit tegyek az esetben ,hogy ne szakadjon meg 5 percenként a wifim?
Belkin routerem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Diablo IV
- Blu-ray lejátszók
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Hordozható PlayStation 5 bukkant fel a sufni ajtajában
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óra topik
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest