Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
sequator
senior tag
én a Diskedit nevű kis progit ajánlom, abban 00-val felülírod a vinyó FATjeit aztán mehet neki az fdisk, vagy, haa ez sem használ, akkor a teljes vinyót teleírod 00-val :))
Sautia -
-
valuka
csendes tag
Próbálj egy BeOs-os gépet találni valahol. Az mindent leformáz kérdés nélkül.
-
Ronyman
aktív tag
Volt minden! Letöltöttem már a seagate 2 ilyen progiját is,de wsemmi!
Most viszont lehet, hogy megvan a gyógymód! Mivel a haver hurcolászta a winyót az egyetemre és ott berakta 1-2 gépbe, ezért a hálózatban meg kellett osztani a vinyóját! Ezért valami hállózati hozzáférés lehet letiltva! Tehát elvileg megoldás lenne, ha visszavinné abba a gépbe(XP-s) és ott feloldaná a megosztást!
Holnap ki is próbálom!
Ha valakinek van más ötlete,akkor írjon! -
mzke
csendes tag
Ja az Fdiskelés alatt azt értem hogy töröld is mindenkép a particiót és hagyd hogy a win98 telepítő csinálja meg. Hagyd végigmenni a win telepítést, utána már akár törölheted is mert müködni fog remélhetőleg.
-
mzke
csendes tag
Csak ez a hdd legyen benn, win98 cdrom-ról boot cdrom támogatással, fdisk, reboot, win98telepítése. Ekkor a win98 megformázza a hdd-t és ha minden jol megy müködik. Viszont az alaplapi low level formatot felejtsd el mert csak többet árt mintz használ. Vannak a vinyogyártóknak saját spéci mélyformázó progijai amik jók is.
-
Ronyman
aktív tag
Hali! Van nálam egy 15gb-os seagate winyó! A hibája az, hogy nem lehet róla tötöln, sem formázni! Dps alatt próbáltam formázni fdiskelni, de miután megcsinálja újraindítom a gépet és visszaáll az eredeti állapot! Windows 98 alatt nem is engedi formázni,mert ott kiírja, hogy lépjen ki olyan progikból, amik a winyót használják! A BIOS-ban lévő Low Level Formattal is próbáltam, de úgy is visszaállt! Víruskereső talált vagy 2 one halfot,de utánna sem tudom úgy megformázni, hogy jó legyen!Na mivel formázzam? Mit csinálhatok vele? Ugye nem kell kidobni?
Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Gyúrósok ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest