Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fujifilm X
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #162 üzenetére
Bocsánat, utóbbira nem válaszoltam. Még nem, majd márciustól. Kérték, hogy maradjak még.
-
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #162 üzenetére
Most is az
-
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #160 üzenetére
Ez miért?
Kifogyott, karácsonyra kérésre rendeltem
Erre megint rendeltek egy csomót. -
Lifeforce
őstag
Nem csak az openelecre értem, hanem magára az androidra mint operációs rendszerre.
És ez mind azért van, mert Google követi applet, csak hogy ezzel egy baj van...
Míg apple saját maga gyártja a hardvereket, és arra húzza rá a maga kis oprendszerét, addig ezt Google nem mondhatja el magáról.
Tehát valamit ennyire lezárni, levédeni, és a harverelemek drivereinek sdk-it/forráskódjait szorongatva inteni, hogy jó ez így, a legnagyobb baki amit el lehet követni ma.
Sok sok éve már küzdök a romokkal, elsők között próbálhattam ki az androidot, és pontosan ezeket a szavakat használtam:
Kiválasztok azért egy operációs rendszert, mert: Modulos, kis rendszerigényű, kiváló a hálózat kezelése, több mag/processzor és 64bit támogatása, memória kezelése, partíció kezelése.
Gyors, akár egyedi és felhasználóbarát felületet írhatok rá...
Megfogom ezt az egészet, kiszedem belőle mind amiért ezt az operációs rendszert választottam, majd egy könnyű platform helyett, egy hardverzabáló, könnyen fertőzhető, a legótvarabb platformot ültetek rá....
Ráfogom a nyuszira, hogy azért vagyok ilyen balfék, mert a java jó átjárhatóságot biztosít... (persze mint tudjuk már nagy része készen volt, nem kellett sokat dolgozni vele)
Nos, így született az Android, marad is majd ez a tendencia.
Szeretni fogják az emberek, nagyon el fog terjedni, sikert is arat majd, de az oka a Google lesz és nem maga az Android.
És bizony ez így is lett, és a tendencia nem hogy javulna, inkább csak rosszabb lett. -
Lifeforce
őstag
Nem akarlak elkeseríteni, de te azt gondolod, hogy a shield tv-vel nem fogsz pont ugyan így járni?
El kell keserítselek, közel 3 éve nem a hardver a probléma, hanem a nyavajás android, amitől egyik gyártó sem tud elszakadni.
Mivel a shield tv-n is android van így nvidia sem fog tudni csodát tenni.
Ha van egy kis eszük, akkor vagy csinálnak egy linux arm drivert is a készülékükhöz, vagy a közösségnek kiadják a forráskódot és sdk-t.
Ám gyanítom, hogy pont lesz@rják ők is mi kell a népnek, eladnak majd pár millió darabot mert nvidia, aztán csókolom. -
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #67 üzenetére
Saját fejlesztésük, ami a multimédiára van kihegyezve.
De nemááár még mindig benchmarkokat linkelünk?
Semmit nem jelent mi mennyi pontszámot kap.
Pont olyan mint az autó... trabanttal is túl tudod lépni a városi közlekedés szabályait? IGEN.
Na, még az s802-n sincs olyan játék ami megszaggatja, és egy darabig nem is lesz.
Így aztán marad aminek maradnia kell, milyen a leadott kép minősége, a hang/kép áteresztése/dekódolása, és a STABILITÁS!
Egyet tudok, járt már a kezeim között elég sokáig egy HiMedia Q5II (első látásra szerelem volt), és az magasan ütött mindent, amit az RK-ról eddig nem lehet elmondani. -
Lifeforce
őstag
Én nem szoktam összekeverni a szezont a fazonnal.
Ez egy gép, tehát vagy van hang vagy nincs, vagy működik vagy nem.
Ha pedig bármiben kiesés mutatkozik, az csak szoftver.
Az, hogy az xbmc vagy más lejátszó program bizonyos verziói mit produkálnak, ebben az esetben nem releváns., hiszen majd havonta jön rá frissítés.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy lassan 3 havonta jön új processzor, ember/programozó legyen a talpán aki ezt leköveti...
Az RK3368 pont ugyan ezt az utat fogja végigjárni, még akkor is ha netalántán RockChip véletlen meggondolta magát, és betonstabil processzort gyárt mint RK3368... -
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #61 üzenetére
Ebből most jön 10db
A proci ami benne van a mai legjobb, és beton stabil.
Ennél is hardveres ki-be kapcsolás távkapcsolóval, ext2/3/4 támogatás... stb.
Zidoo x9 csere szaga van -
Lifeforce
őstag
Látom nagyon beindultatok, kíváncsi leszek kinek hogyan fog muzsikálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest