Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz
Rimuru #16593 üzenetére
Jáááj!!!
Meg voltam győződve, hogy a csaj a kitti, aki a covert nyomja. Csodálkoztam is, miért "mr.", de a mai demokratikus világban nem lehet tudni, mi van az alfélen.
MOD: De. Thaiföldön, nagyjából, lehet meglepetésre számítani.
Megtaláltam az eredetit, nos, nem lesz belőle rendelés.
A Depeche Mod-ot is utáltam, mert egy nyálas szar volt, ez is 5 mp-ig bírta.
A The Kovenant-tól is csak a Star by Star ami 5 évente leforog.MOD2: Még mindig érdekel, a ritmus témát honnan lopták, mert nem saját, az tuti.
-
Akelaus
senior tag
válasz
Rimuru #13516 üzenetére
Én meghallgatom hétfőnként a heti kalandot+ egy barátomét is. Nem minden héten, de arról is akad 1-2 zenekar, azokon átrágom magam. Plusz érdemes bekövetni zenekari tagokat ha készítenek listákat.
Nem mondom, hogy folyamatosan új dolgokat hallgatok, mert sokszor térek vissza régi, vagy újabb kedvencekhez.
Magyar bandákból hiányos a Spotify, sajnos sehol az Ahriman, Frost, Southern Special 3. albuma sincs fent. Carcass is hiányos, ott úgy tudom a kiadó szívózik. -
Ellia
addikt
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Rimuru #12910 üzenetére
Elder - The Gold & Silver Sessions (Full EP 2019)
Parancsolj.
Még ha csak a szépérzékük ment volna el...
-
laskr99
addikt
válasz
Rimuru #12515 üzenetére
Nekik kéne már itt lenni:
BLIND IVY - OCTAGON - HARDCORE WORLDWIDE (OFFICIAL D.I.Y. VERSION HCWW)
Egy napon jinjerrel, azonnal mennék -
-
válasz
Rimuru #10041 üzenetére
Fizikai adathordozo elavul,
Kivéve, ha analóg - bár az is tud kopni, deformálódni; ha mágneses akkor meg térfüggő...
Jó régen azt tanultam, hogy a cd olyan 10 évet bír, aztán vagy elnémul, vagy nem. Szerencsére van kivétel is; konkrétan eddig egy gyári cd-m sem múlt még ki, kivéve a gyerekek által kondicionáltakat. -
Ellia
addikt
Nem állhat minden black/death/doom meg isten tudja milyen metálból...
-
taranis
addikt
Értem, köszi! Egyelőre még nézegetek, nem használunk Spotifyt, aztán ha nem muszáj nem rakom fel csak emiatt. Ilyen hulladék hazai FM rádiókat tolunk a reggeli kómában, mindegy mi szól, csak szóljon valami alapon, aztán meguntuk, pláne hogy a 21 hónapos pulya elkezdett táncolgatni ezekre az értéktelen szarokra amik ott szólnak. Ott kaptunk észbe, hogy nehogymár, a kurvaéletbe. Amit meg lehet tenni, azt meg is akarjuk, hátha múlik ezen valami
-
LyonnaisFan1
őstag
Az első kettő album azért jó lett tőlük. Az eladási számok is mutattak szép milliókat. De azóta mélyrepülésben a banda.
Hiába fognak a Volton is fellépni, borítékolható, hogy a tavalyi Iron Maiden vagy éppen uitána következő Slayer koncertet nem fogja überelni. Hiába jön egy nagy húzónév.9354 Elia:
Na az a másik. Kezet foghat az IF és a LP. Az In Flamesből is hol van már a Colony vagy éppen a Clayman korszak? Sehol
-
Ellia
addikt
Igazából számomra az. 2009-ben meghalt a dobosuk, onnantól kicsit hullámvölgynek éreztem amit csináltak (igaz annyira én se mélyedtem már bele a zenéjükbe mint régebben), de ez a szám visszahozott valamit abból, amiért anno megkedveltem ezt a zenekart. Remélhetőleg a lemezen található többi dal is hasonló kaliber lesz.
-
ígyvanferi
addikt
Pedig az a kőkemény linkin parkos metálarc azt nyilatkozta nemrég, hogy, idézem: "...we actually kept metal alive."
cool story bro'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest