Hirdetés
- Video digitalizálás
- Milyen processzort vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
snecy20 #18801 üzenetére
Persze, ezt nem is vitatom, sőt. A Rivers életében is folyamatos volt eddig is a stílusváltás és kísérletezés - még ha nem is ilyen mértékben -, ami jót is tett nekik. Már a Work is egy elég megosztó album lett, de nekem az is nagyon tetszik, sokat is hallgattam. Most sem egy korábbbi albumuk második részére számítottam - ha azokat akarom hallgatni, akkor előveszem őket, hiszen már évek óta kész vannak, nincs értelme még egyszer megírniuk őket más köntösben. Viszont az új felállású korábbi számaik után is írtam, hogy nagyon úgy érzem, egyszerre akarnak Rivers Of Nihil és Black Crown Initiate is lenni, de nem igazán sikerül egyik sem, a végeredmény pedig egy számomra össze-vissza maszlag, aminek se eleje, se vége. Ettől függetlenül valószínűleg meghallgatom majd az egészet a megjelenés után, de nem sok reményt fűzök hozzá.
A héten megjelent új számuk után sajnos a Revocationnel is így vagyok, főleg hogy már a Netherheaven is egy lapos, ötlettelen album lett szerintem Dan távozása után, most meg ráadásul a basszerosuk kilépése is hivatalos lett ki tudja hány év után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Video digitalizálás
- Milyen processzort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Competizione
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Google Pixel topik
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest