Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bjørgersson

félisten

válasz snecy20 #18801 üzenetére

Persze, ezt nem is vitatom, sőt. A Rivers életében is folyamatos volt eddig is a stílusváltás és kísérletezés - még ha nem is ilyen mértékben -, ami jót is tett nekik. Már a Work is egy elég megosztó album lett, de nekem az is nagyon tetszik, sokat is hallgattam. Most sem egy korábbbi albumuk második részére számítottam - ha azokat akarom hallgatni, akkor előveszem őket, hiszen már évek óta kész vannak, nincs értelme még egyszer megírniuk őket más köntösben. Viszont az új felállású korábbi számaik után is írtam, hogy nagyon úgy érzem, egyszerre akarnak Rivers Of Nihil és Black Crown Initiate is lenni, de nem igazán sikerül egyik sem, a végeredmény pedig egy számomra össze-vissza maszlag, aminek se eleje, se vége. Ettől függetlenül valószínűleg meghallgatom majd az egészet a megjelenés után, de nem sok reményt fűzök hozzá.

A héten megjelent új számuk után sajnos a Revocationnel is így vagyok, főleg hogy már a Netherheaven is egy lapos, ötlettelen album lett szerintem Dan távozása után, most meg ráadásul a basszerosuk kilépése is hivatalos lett ki tudja hány év után.

Új hozzászólás Aktív témák