Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -cobra-

aktív tag

Sziasztok!

Tanácstalan vagyok, helyzet a következő. Két emeletes ház felső szintjén használunk immáron 4 éve egy Roborock S6 Pure-t, ami ez idő alatt nulla hibával teszi a dolgát (25ezer m2 van benne). Mivel a felső szint (~50nm, főleg keménypadló 1-2 szönyeggel kiegészítve) alapvetően kosz mentes, inkább a leülepedett port és a hajszálakat takarítjuk fel vele kétnaponta. Ilyen használat mellett elég hetente/kéthetente tartály üríteni. Emellett pár naponta egy lapos felmosóval végigmegyek a fürdőszobán, mert a kifröcskölt víz miatt foltos marad a fényes járólap.
    Ami miatt elgondolkoztam a cserén, az a feltörlés, de nem akarok ezzel magamra venni plusz feladatot. Párszor próbáltam a mostanival is feltörölni, de a mop feltöltése, levétele, kiürítése több időt vitt el, mintha én feltöröltem volna, és a végeredmény se volt azért tökéletes.
    QRevo S-t kicsit overkillnek érzek a fenti feladatra illetve tartok is tőle hogy ez már nem lesz olyan megbízható igásló mint az S6.
    Másik két opció az S7/S8, de arra gondoltam, hogy nem venném le a mopját, csak amikor mondjuk portartály ürítek.
    Nektek mi a véleményetek? Vagy inkább engedjem el és maradjon minden a régi?
    (megkímélt állapotú használt gépben gondolkozok első sorban)

Új hozzászólás Aktív témák