- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
pechtamas #1399 üzenetére
Helló
Azért lett a 800-as (bár utólag már lehet bánom vagy nem is tudom hosszútávon mi lett volna a jobb)
SZóval mert, a H500 az csak Wifis, és nincs a GSM modul. Ezért annak teljes Wifi lefedettség kell az udvarban, így egyszerűbbnek találtam Simkártyával mobilnetről üzemeltetni mint a wifivel szórakozni.
Viszont a csavar az benne, hogy nem cserélhető a SIM benne, így arra az adatcsomagot majd évente a Segway-től kell megvásárolni (azt írja Vodafone-os kártya van benne)
Ezt előre nem tudtam, nekem jobb lett volna ha saját netezős SIM-et rakok bele.
Bár állítólag a Segwaynél sem lesz vészes az előfizetés, valami évi 15ezer ft körül. De ezt még nem tudom, az első év ingyenes.A szegélyeknél változó, van amikor jól csinálja van amikor kicsit kihagy vagy túlmegy.
A gyári ajánlás szerint 15cm-re kell a szélétől beljebb vezetni a feltanítás során.
Én 10Cmrt tartottam kb és így elég jó.
Fal mellett pontatlanabb, gondolom a rosszabb GPS jel miatt.Amúgy, az hogy mekkora méretű szimplán üzleti fogás, mert a nagyobbak sem tudnak egy töltéssel több területet levágni és semmiben nem tud többet, csak többször tölt és kész. Viszont az APP úgy van megcsinálva, hogy ha a 800-asat vetted akkor 801m2-t már nem engedne neki bevinni. Szóval ez csak szoftveres korlátozás.
A terület betanításánál kell nagyon oda figyelni, mert az apró korrigálásokat, hogy egyenesen vezesd végig a terület szélén, ő utána képes sokkal határozottabb irányváltásra, amikor tanuláskor szinte meg sem mozdult a gép csak egyenesen ment, de mivel belenyúlsz balra jobbra ő azt elmenti csak a Mértékét rosszul, vagy nem is tudom.
Nem tökéletes, de azért meg vagyok vele elégedve. Mivel az utcán így is vágom a füvet, így az a plusz 5perc amíg végig megyek ahol kihagyta, semmiség.
De összességében ha ránézel mégis szép vágott , gondozott képet ad a fű!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest