Hirdetés
- Autós kamerák
- Nikon DSLR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Sajna az nálunk nem megoldható, hátul teljesen körbeveszi kertet egy rakat magas fa amik elég sűrűek, ha alá teszem, alig lát valamit.
RTK-t a ház oldalára tettem 20 méterre ahol még nincs szomszéd, se fa, viszont a ház másik felén van takarásban a robot.
Úgyhogy inkább eladom aztán nézek valami mást, mert most még hátsó szomszéd sincs, mi lesz, ha oda építenek valami 3 emeletes házat, még az is lefogja a GPS-t....
Csak azt sajnálom, hogy pont a fák miatt vettem ezt, merthogy összeszedi ősszel a leveleket és ledobálja a sarokba...
szerk.:
Hmm, gondolkodtam picit, azt mondod, ha RTK-ra direktbe rálát a robot, akkor robotnak nem kell feltétlen GPS jel? Ezt végülis tudom tesztelni egy hosszabbítóval.
Bár az RTK-n végig fix zöld a lámpa, akkor is ha nem látja direktbe a robotot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Beköszöntött az űrinternet kora
- eBay
- Nem lesz iPhone 19
- World of Tanks - MMO
- Autós kamerák
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest