- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
noorbertt #2137 üzenetére
Minden sarkot két 45 fokos töréssel oldok meg, de a vezetékátlépések eddig kivétel nélkül egyenes szakaszokon történtek, ahol legalább másfél méteren belül nincs semmilyen kanyar.
A füvet pedig a kísérleti üzem tiszteletére előzőleg 5 centisre nyírtam kézi géppel, amiben ugyan meg tudott akadni a Parkside, de ez az én logikám szerint nem provokálhatta a menekülést a műveleti területről. Ráadásul a legutóbbi szökési kísérlet helyén már bő 60 centire növeltem a biztonsági sáv szélességét a kábel és a rézsű letörési szegélye között, a gépnek tehát jóval többet kellett megtennie a tiltott zónában, mint a saját hossza.
Szóval érti a fene, de nem tetszik a jelenség.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Miele W1 és T1 egyben eladó azonnal vihető
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest