- Bluetooth hangszórók
- Androidos fejegységek
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Hasonló lehet a dolog a plusznál is mert azon kívül hogy a fizikai méretei kicsit nagyobbak az l1000-nek nem találtam más jelentős különbséget.
A problémák azért érdekelnek, mert ha csak annyi hogy nem olyan szép a nyíráskép vagy hogy nem egyenletesen nyírja mindenhol az nem fog érdekelni, de ha beszorul egy területre vagy elakad akkor inkább egyszerűsítek a kerten. Mert ma is elment a napom a fűnyírásra. De már abban a tudatban hogy lehet ez volt az utolsó. Mert ha a héten megjön akkor már át is veszi a feladatot.
Pár gyakorlati kérdésem lenne a telepítés miatt.
1.
A dokkolóját bárhol elhelyezhetem vagy mire érdemes figyelni hogy a későbbiekben ne legyen emiatt probléma. Pl lehet egy sarokban vagy beugróban.
2.
Mennyire érzékeny a kése?
Ez azért kérdezem mert van a kertnek egy olyan része ami korábban veteményesként funkcionált. Aztán két éve nem ültettünk ide semmit és kinőt a fű. Nem magról ültett hanem csak úgy magától igy erősebb a töve. Fűnyíróval rendszeresen nyirom annak nem okoz gondot. Beengedhetem ide a robot fűnyírót?
3.
Ha keskenyebb de hosszabb füves átjáró, közlekedő van akkor ott mi a megengedett legkisebb szélesség amivel még elboldogul a robot, tehát minimum milyen távolságra kell a két vezetéknek egymással párhuzamosan futni?
4.
Úgy kezdi a nyírást, hogy először körbe megy a határoló vezetéken teljesen és utána kezdi el nyírni a területet, vagy előbb kisebb részekre osztja magának és csak addig megy végig a határoló vezetéken, vagy ehhez nekem kell zónákra osztanom hogy ne azzal kezdje hogy teljesen körbe megy a határoló vezetéken? Vagy sosem megy körbe hanem elkezdi nyírni a területet és mindig vezetékig elmegy azután ott fordul?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest