Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
KaraDani
üzenetére
Te nem a Fair Play-ról beszélsz, és nem azt tartod szem előtt, hanem spekulálsz, hogy jöhetnél ki a legjobban az esetből, ha már hibáztál.
Én már most megmondom, hogy a vitás esetekben valószínűleg soha nem fogom elfogadni azt, hogy a "második kanyar után elengedtem", azt fogom mondani, "lehet, hogy tüsszentettél, és lecsúszott a pedálról a lábad", vagy ilyesmit.
De erre úgyis csak akkor kerül sor, ha valaki óvást nyújt be, tehát ha lerendezitek egymás közt, az a ti dolgotok, bármi is történt.A VB topikban is válaszoltam a kérdésedre.Ott pont ezt nehezményezted, amit itt meg szeretnél. Julezko a kanyarok után akarta visszaadni a pozíciódat, de mivel kétszer is hibáztál ellene, úgy gondolta kvittek vagytok. Most gondold át, hogy mikor is kell visszaadni a pozíciót?
A te elved szerint második maradtál, az én elvem szerint első lettél volna.Ezt a válaszomat a VB tagoknak is szánom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest