Új hozzászólás Aktív témák

• bzoley

veterán

A téma érdektelensége miatt nem írok új hozzászólást, csak bevágom, amit az SG-n írtam.

''Elnézést kell kérnem,mert eddig nem tudtam erről a játékról.
    Vagy elkerülte a figyelmem, vagy nem is tudom.Ma pótoltam a hiányosságot és letöltöttem, kipróbáltam.
    Ez...ez...ez nagyon jó!!!
    A grafika is nekem való, ráadásul a belső nézet is normálisan meg van csinálva.
    Az autó hangja az nagyon ott van(legalábbisnálam) Először nem tudtam, honnan jön a sípolás de egyszer, mikor lassú tempónál finoman ráfékeztem, megtudtam. Hát ez állíti:) Kopott fékbetét? Azt nem tudom, hogy állandó-e, vagy a betét kopásával egyetemleges(valszeg nem), de nagyon tetszik, hogy ilyen apróságra is gondoltak. Már az első kör utántudtam, hogy jól irányítható lesz, mivel hiba nélkül igaz óvatosan, de ''türelmetlen'' tempóbanhiba nélkül megtettem a kört. Gyorsan megkerestem, hol lehet kikapcsolni a segítségeket és 13 körön keresztül meg sem álltam, annyira élveztem. Eddig csak kb 1.13 közeli idő a legjobb, de nem kimondottan ezzel foglalkoztam, csak ismerkedtem a játékkal. Az a 13 kör nem olyan sok. Szóval tetszik a játék. Lehet, hogy az LFS után ez lesz a második játékom, ami eredeti? (LFS S2 számomra csalódás, csak az újítások mennyisége és az ára miatt)
    Bocs a hosszú fölösleges rizsáért, de ki kellett kiabálnom magamból:)
    Főleg, hogy az utóbbi utóbbi napok GT-L fagyásai kicsit elszomorítottak.''

Még esetleg annyit, hogy aki még nem tette meg, próbálja ki, megéri!

Új hozzászólás Aktív témák