Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Itt próbáltam, de ez a "Felhasználói fiókja inaktív, kérem vegye fel a kapcsolatot az alkalmazás adminisztrátorral." üzenet jön, ugyanazt az emailt használom, amit az alkalmazásban.
szerk.: appba simán tudok ki/belépni, annyi, hogy ott nem emailt kér, hanem felhasználónevet
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Villanyszámlát mobilról szoktam intézni, most viszont szeretnék belépni pcről. mobilon az MVM Next Energiapp-ot használom. Tudnátok segíteni, hogy hol tudnék belépni? Itt próbáltam:
https://belepes.mvmnext.hu/
Jelszót nem tudtam, megváltoztattam, de azóta azt írja, hogy "Felhasználói fiókja inaktív, kérem vegye fel a kapcsolatot az alkalmazás adminisztrátorral.".
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Trek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest