- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
-
PROHARDVER!
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
axioma #11104 üzenetére
Persze ezt értem, ami érdekes számomra, hogy már kvázi 10-20 éven belül eljuthatunk arra a szintre, hogy olyan kevés energia hordozónk lesz, hogy nem éri meg fűteni.
Én nem érzem pazarlásnak a melegebb padlót, nem értem miért lenne az, onnan viszel be minimális hőt, nem azt írtam, hogy nem kell jó szigetelés mellé, hanem csak érdemes azt a kimenetelt is végig gondolni, ha ezt a házat majd valaki értékesíteni szeretné.szerk:
Amúgy nálam is minden annak szellemében lett beépítve/felújítva, hogy kevés energiába kerüljön a házat fenntartani az észszerűség határain belül, pl ami volt és működik azt nem cseréltem csak azért, mert többet fogyaszt mint egy új (kazán, bojler).
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- További aktív témák...
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged