Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Bemutatta az RTX PRO generációt az NVIDIA
- Az otthonokba vinné a DGX-et az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha nem engedted be őket, azonnal rendőrt hívtak
Ami nyilván hülyeség, mert hiába hívja oda a rendőrt, nem vagyok köteles beengedni. Ha csak nem 100%, hogy adott címre menekült be valaki bűncselekmény miatt üldözött, vagy nincs megfelelő papírja hozzá, a rendőr is ugyanaz a huszadik senki, mint bármelyik járókelő és semmi keresnivalója nincs magánterületen. Ezen kívül én azt vállaltam a szerződésben, hogy előre egyeztetett időpontban biztosítom az ellenőrzést. Ha ezt nem teszem meg többszöri próbálkozásukra sem, akkor szerezhet engedélyt ahhoz, hogy rendőrök kíséretében bejöhetnek ellenőrizni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest