Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
válasz
atillaahun #43020 üzenetére
Kb 2 éve gondolkodtam ugyenezen, akkor olvastam erről. De sajnos most nem találom.
-
sambenez
addikt
Van ez a pénz bekérő link.
Erre van valami napi/heti/havi limit, ha nem revolut felhasználó a befizető?
100e ft-ot enged, de ha egy újabb linken kellene befizetni még 100e ft-ot, akkor már csak csatlakozás után engedi.
Tud erről valaki érdemi infót? A Revolut oldalán nem találok semmit. -
sambenez
addikt
Sziasztok.
Tudok kp-t befizetni valaki más Revolut számlájára? -
sambenez
addikt
válasz
kazsmerlaca #30261 üzenetére
Egyszer már tőlem is kérte, még nem adtam meg. Gondolom lesz egy pont amikor már nem lehet elkerülni a megadását.
-
sambenez
addikt
válasz
kazsmerlaca #30259 üzenetére
Az adóazonosító jeled.
-
sambenez
addikt
Már jó ideje használom a Revolutot, most hozzá kellene adnom egy újabb bankkártyát, de sehol nem találom hol kell. A vicc hogy már 2 kártyát is hozzáadtam régebben most meg nem megy.
Segítsetek megtalálnom mert már megőszültem a keresésben. -
sambenez
addikt
Nem tudjátok miért nem tudnak nekem fitzetési hivatkozáson keresztül fizetni?
Azt írja a Revolut ha a linkre kattint aki fizetne hogy csak regisztrálás után tud fizetni. Elvileg ez nem pont arra lenne hogy akinek nincs Revolutja az is tudjon nekem pénzt fizetni? -
sambenez
addikt
válasz
balinlin #29145 üzenetére
Igazad van itt is 6euro-t ír:
Gtaati : Ezt nézd át hogy mindennek megfelel-e amit csinálsz, a neved pl ugyanaz kell legyen a Revoluton is mint a Coinbase-n. Gondolok itt esetleg a 2 keresztnévre.
Checklist for SEPA Success
Confirm that your bank supports SEPA transfers before sending funds.
Have a verified ID and phone number added to your Coinbase account.
Ensure the name on your bank account matches the name on your Coinbase account. Corporate or institutional bank accounts are not supported unless you have completed our institutional onboarding process.
Verify your bank account. Before making a deposit, visit Settings > Payment Methods and enter your bank account details to verify your account. You will use the information provided to make an initial verification deposit.
Include your unique reference code in your bank transfer EXACTLY as it appears. No spaces or additional text please.
Only send deposits denominated in EUR. SEPA transfers only support deposits in EUR.
Send at least €6 for verification deposits. If your bank transfer is successful, this deposit will be credited to your EUR wallet and your linked bank account will be automatically verified for deposits and withdrawals. -
sambenez
addikt
válasz
dragon1993 #28728 üzenetére
Mivel a bank nem azonnal számolja el a váltást (a revolut meg igen) hanem napokkal később, és volt egy visszaesés az árfolyamban 5-e után lehet pont szerencséd volt.
-
sambenez
addikt
válasz
szabi__memo #28600 üzenetére
Idén még elengeded ezt a témát, vagy karácsonykor is ezt kell majd itt olvasni?
-
sambenez
addikt
Az összefoglaló szerint a pin csere egy ATM-nél chip&pin műveletnek minősül, nekem mégsem veszi annak. Akkor mégsem az?
-
sambenez
addikt
válasz
zsamiatt #28289 üzenetére
Itt nem vonható le.
Ezért is írják:
"Ha a költségelszámolásra vonatkozó részletszabályokat is figyelembe vesszük, elmondható, hogy a kriptopénz befektetések adókezelése kifejezetten hátrányos a magánszemélyek számára."
ITT konkrétan írják.
"dr. Magyar Csaba, aki azt is hozzátette, hogy ennél a jövedelemnél csak a szerzési értéket lehet szembe állítani az értékesítési bevétellel, vagyis nincs lehetőség költségek elszámolására, továbbá a korábbi évek esetleges veszteségének figyelembevételére sem." -
-
sambenez
addikt
válasz
<Adamsky> #25302 üzenetére
Ez így elég vicces. Kényelmetlen nekem a kártyát használni. Állandóan feltölteni mielőtt fizetek egy boltban. Erre a Curve sokkal hatékonyabb.
Mondjuk neked a hibaüzeneted pont a kártya használatra vonatkozott, de itt gyakorlatilag semmi utalás nincs arra miért nem engedi. -
sambenez
addikt
Szeretnék létrehozni egy fizetési hivatkozást. De ezt az üzenetet kapom.
"Sorry, for security reasons this feature is blocked."
Ilyenkor nem tudok semmit tenni? Rendszeresen használom a revolutot, tartok rajta egy nagyobb összeget is, miért nem engedi hogy fizessenek nekem? -
sambenez
addikt
Nem tudjátok az ügyfélszolgálat tud magyarul? Vagy csak angolul lehet kommunikálni velük?
-
sambenez
addikt
Felmerült egy kérdés. A Revolut Juniort csak saját gyereknek vagy rokon gyereknek is lehet kérni? Mert a használati feltétel nekem nem egyértelmű.
Erre gondolok:
"Csak akkor adhatsz a számlához hozzáférést egy személynek mint Gyermeknek, ha az adott személy 7–17 éves, te vagy a gondviselője, vagy pedig más módon vállalsz érte jogi felelősséget."
Tehát mondjuk az unokaöcsémnek kérhetek én? -
sambenez
addikt
válasz
Tuomas #20349 üzenetére
Néhány hete átváltottam a nyaralásra szánt összeget eurora. Mivel nagy eséllyel nem lesz belőle semmi gondoltam vissza váltom, de a jelenlegi helyzetben elég jól keresnék rajta. Így gondolhatják azt is, spekulációs céllal váltogatok.
Tehát nem heti rendszerességgel csinálnám. -
sambenez
addikt
Azt mennyire tolerálja a Revolut ha oda-vissza váltom a pénzt euro és forint között?
Arra gondolok, ha használom rendszeresen vásárlásra, de közben váltogatok nagyobb összeget azért zárolnak vagy nincs vele gond? -
sambenez
addikt
válasz
Somatom #19304 üzenetére
A Rafi ad kártyát, legalábbis ez van az oldalukon.
-
sambenez
addikt
Raiffeisen hitelkártyáról feltöltésről tudunk valamit? Múlt hónapban még vásárlás volt.
-
sambenez
addikt
válasz
g.viktor93 #19095 üzenetére
Nem mindegy a váltás menüpontnál, hogy alul vagy felül van a dollár. Alul legyen és ha oda beírsz egy egyest akkor azt látod +1. Na amit ekkor látsz felül annyi forintért vált. Ha fordítva van akkor azt látod mennyit ad a dollárodért forintban.
-
sambenez
addikt
válasz
UberMutant #14563 üzenetére
Én tegnap használtam pp-n keresztül, semmi gondja nem volt.
-
sambenez
addikt
Nekem is két okt. 4-i Auchan-os vásárlást sztornózott a Curve. Érdekes hogy mind a két szolgáltató aznapi vásárlásokat sztornóz.
-
sambenez
addikt
Valamiért nem sikerült a neten fizetnem a virtuális kártyával. Az összeget viszont levonták a számláról. Ilyen esetben kell írnom nekik vagy rövid időn belül automatikusan visszakerül a számlámra a pénz?
-
-
sambenez
addikt
Ha telefont cserélek van valami amire figyelnem kell az átköltözés során? Vagy csak simán telepítem az appot és megy minden magától?
-
sambenez
addikt
Egyébként néha nem árt ellenőrizni ezt a beállítást mert a pp előszeretettel állítgatja vissza.
-
sambenez
addikt
válasz
LeslieKiraly #10716 üzenetére
Biztos dollárban terhel az ebay? Ha igen akkor a paypalnál nézd meg a beállítást, a bankod váltson ne a pp.
-
sambenez
addikt
válasz
instantwater #10553 üzenetére
Én már többször töltöttem fel hitelkártyával, de eddig semmi probléma nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GTA VI
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- További aktív témák...
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Enermax Revolution 1000W Gold Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro Black Használt, karcmentes, ajándék tokkal és 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest