- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DDA40X
aktív tag
Én sokszor szerettem volna már frissíteni, de a büdös életben nem jöttem még rá, hogyan lehet azt a sz@ros managert használni frissítésre! De tényleg! Van hozzá leírás a neten, de egyszerűen érthetetlen és logikátlan az egész működése. Betölteni ezt meg azt, akkor megnyit egy böngészőt, akkor kiválasztom mit akarok letölteni. Letöltöm. És kb eddig jutok. Ha eleve a legújabb verziót keresteti meg velem az app, akkor minek a select patch rész? Az nem csinál semmit. Egy összevissza f0s az egész.
Ráadásul az, hogy mostmár a Revanced YT nem menti el a history-t, az meg külön szégyen..
Pedig tényleg nagyon szerettem ezt az appot.. -
zeon.hu
nagyúr
Ha megállítok egy videót, majd lezárom a képernyőt, akkor újra indul.
(Ha a lezárt képernyőn állítom le ilyenkor, utána már nem indul el újra)
Másnál is ilyen? -
crok
Topikgazda
válasz
tibbike01 #90 üzenetére
És amilyen mákod van most jött ki 2 perce a v4.9.1-dev.2
-
crok
Topikgazda
válasz
tibbike01 #90 üzenetére
Egyrészt írja hogy melyik két manager-el kompatibilis (aztán lehet nem is jót használsz) meg a patches.json nem a patch hanem a leírás hogy mit tud a patch path-elni - a patcher az a mellette levő jar file.
Tudom mit rontasz el: a patches.json az a patch-ek kiválasztása hogy neked ne kelljen összekattintgatni (egy lista hogy melyik patch-et alkalmazza) de az NEM maga a patcher (a jar file) azt viszont így hozzáadni nem tudod -> RVX manager -> Settings -> Advanced -> Use pre-release -> kapcsold be -> kéri majd hogy indítsd újra -> na EKKOR fogja neked letölteni a mostani legfrissebb, akár pre-release paches jar-t (ami most a v4.9.1-dev.1).
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Revanced Extended managert használok. Hogyan tudok értesülni arról, hogy újabb patch verzió jött ki, vagy esetleg frissebb youtube klienst támogat a patcher? Erre van valami automatizált mód esetleg?
Igazából a managerben lévő partcher verzióját sem tudom előhozni.Mindig le kellene töltenem a friss patchert, importálni a managerbe majd újrapatchelni a youtube appot?
-
zeon.hu
nagyúr
Mi lehet az oka, hogy egyik telefonon megy az élő adás háttérben, a másikon ugyanazon Revanced verzión meg nem.
13-as droidon nem, 10-esen igen.
Telefon op rendszer hiba lehet?
(LG Wing)
Csak az élő ilyen, minden más videó fut rendesen háttérben. -
zeon.hu
nagyúr
19.16.39 (GitHub legfrissebb)
1080p az elérhető legjobb minőség?
-
joelke HU
őstag
Lehet, hogy én vagyok vak, de nem találom az aktuális videónál a lejátszási sebességet. Ha rányomok a három pöttyre, csak ez a menü jön fel: [link]
A további beállítások között sincs.
Revanced 19.11.43 verzió. -
-
tom120514
őstag
Igen, az accounts alatt ott a gmail címem. A .netről letöltött YT verziót visszatettem, az abban megnyitott videó bekerült az előzményekbe, amit a javasolt forrásból származó verzió mutat. A javasolt forrásból származó YT-ban elindított videó viszont nem kerül be az előzményekbe
-
tom120514
őstag
-
crok
Topikgazda
Ha volt aki maradt az inotia00 fele Extended-nel akkor adott ki most egy patch-et, lehet mostmar azt is frissiteni manager-bol (v.4.8.3).
-
kidnou
őstag
válasz
castiels26 #57 üzenetére
Amit ajanl azt érdemes. Nálam újabb verzió val nem működik
-
crok
Topikgazda
válasz
castiels26 #55 üzenetére
Igen, az a Revanced Extended, most a hivatalos Revanced patch a Revanced manager-el is tartalmaz fix-et. Tudom mit használtál, visszaolvastam, még én is válaszoltam neked.. tényleg ajánlom olvasd át az összefoglalót, legalább egyszer.
-
crok
Topikgazda
válasz
castiels26 #53 üzenetére
Tudok de szerintem nézz már szét felül az összefoglalóban.
Meg a manager majd úgyis mondja mi az aktuálisan ajánlott Youtube verzió (v19.11.43-at ír most - nem tudom neked miért pont a v19.16.39 kell - ha nincs rá igazán nyomós okod akkor használd azt amit ajánl, nem véletlen csinálnak ajánlást). -
crok
Topikgazda
válasz
castiels26 #51 üzenetére
Ugyanúgy mint mindet - ez egy patch javítás. Ha manager-t használtál (úgy látom azt használtál, az Extended-et mert rábeszéltek) akkor vagy azzal csinálsz egy új build-et a patch-ek frissítése után (ha majd frissíti a patch-eket inotia00) vagy leszeded az hivatalos manager-t és azzal csinálsz magadnak ugyanígy egy patch-elt Youtube-ot vagy használod a prebuilt apk-kat valamelyik GitHub forrásból pl. (összefoglaló) - shekhawat2 féle már lett is release-elve, gondolom még ma jön a többi is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest