Hirdetés
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max_218
tag
válasz
shotika
üzenetére
Szia!
Én is nagyon béna voltam az elején,de épp fentebb írtam hogy annyira belejöttem hogy platina lett. Első bossig amit tudsz szedj össze minnél több dolgot, hp ha a pályán elszórva találod és tele vagy akkor 3 plusz után növel a hp csikodon + integrity augment fejlesztés is növeli a hp csikodat. parazitákat ne nagyon mert van ami többet árt mint használ. Jó ha az adrenalin szinted is magasabb,amiket küld lövedékek azokba pedig dashelj előre,vagy oldalra nem fog sebezni úgy a kék és piros lövedék,a lilákba próbálj ne beleszaladni, és a rakáták elől csak fuss oldalazva és meszebbről..ha pedig a föld alatt van akkor is folyamatosan mozogj és dashelj el ,amikor megáll és feljönne. Én Carbinerrel daráltam az elején, vagy hollowseekerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OpenWRT topic
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Gaming notebook topik
- Star Trek
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- Nintendo switch 2 Tökéletes csak pár napot volt használva
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Nintendo Switch OLED-ek 64+256GB okos CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos üvegfóliás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest