Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

KSparrow
őstag
válasz

thom79

üzenetére
						Na válaszolt, normális volt, és csak fimonan küldött el a francba ("...Ilyen jellegű üzeneteket napi szinten látok mások termékeinél is, mert itt mindenki nagyon okos. Ez egy ilyen hely. Remélem nem sértettem meg, nem állt szándékomban. ...")
 normális, kulturált, és ez tetszik.
persze az oldalon már nincs kint
 - 

KSparrow
őstag
válasz

thom79

üzenetére
						Azt nézem, hogy lehet rajta a végleges szoft? a B3 állapot azért elég korai még... Pl az E60-nál van F4-es is, az már használható, de a B2 és B3 még nem. A B3 már ezüdt, de a B2 még fekete gombos, a kiosztás se egyezik... A kijelző is más, és a szoftverben van kamera menüpont.

- 

KSparrow
őstag
válasz

thom79

üzenetére
						egy dolog: a rendes szoftvert nem lehet rátenni, mert a prototípuson más a hardver is. Ha a végleges szoftevr kerül fel rá, akkor megal, és mivel sehol nincs proto szoft, menthetetlen lesz.
Épp emiatt, mert ilyen dolgokra nem jó, egy véglegest könnyebben el lehet adni. Ha a vgleges van pöec állapotban, az jobban elmegy, mint egy proto. a proto a hozzám hasonló gyűjtőknek érdekes.
 - 

KSparrow
őstag
válasz

thom79

üzenetére
						Neten még akad, én is néztem, (a telefont is) de ha mindent rendelsz, 10k körül jön össze. + telefon. + posta.
Még nem bontottam ilyet, de segíthatek összerakni, ha belevágsz.(#19559) stufen2
Őket nem ajánlom, 7280 tárcsával megsz*pattak. széttört az új tárcsán a szalagkábel, visszapostáztatták, garancia néven (én költségemen, persze) aztán kitalálták, ez hogy nem garancia, de mivel kellett az alkatrész, fizethettem egy újat (minimális kedvezménnyel, se akkor is 2X annyit fizettem)
Inkább Szkájfón
 . Szerintem ők is onnan szerzik, (elég hasonló a készlet és az árak is, csak a másik hely kicsit tán olcsóbb).
Ha felszabadulok, rendelek tőlük több mindent is, már ki van szemelve. 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Elektromos autók - motorok
 - Mobil flották
 - AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Dacia topic
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
 - iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 95% Akkumulátor
 - Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ha van, hogy mindig emlékezz rá 

normális, kulturált, és ez tetszik.