- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #25184 üzenetére
A 6680-ason jobb oldal a plexi króm része nem fekete? Nem látom jól a képen.
Ilyenem volt, azzal szerettem meg a Symbi-t, azon elfeketedett valamiért. Meg volt egy papírfecni az akkutartó pöcök alatt.
Aztán elcseréltem egy 9300-ra a piacon, mert volt másikam helyette. Kb egy év múlva láttam meg egy másik bolhapiacon, ahol azt mondták, cserélték a kijelzőjét, annak az árát kérik érte: 6000-et. azóta persze már bánom, hogy ott hagytam, jó lenne visszakapni, szerettem azt a telefont, Berlinben is velem volt.Szerk: A gépem sikerült megcsinálni, már hasít!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest