Hirdetés
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Hát igen én is úgy vagyok vele ahogy te!
Mindig van egy fő telefon a céges ami 4Gb adatforgalmas előfizetéses, annak tudni kell mindent, mailok wifi gps, mellékletek megnyitása, erre alapban a legjobb az iphone, nem kell semmi extra progit letölteni, mint az androdnál, nem zabálja fel a memóriámat. stb. Akku sajnos 1 nap, igaz ilyen használatnál a htc-m is csak 1 napot bírt.
Talán még a palm tudott ilyen jó telókat csinálni, ahhoz viszont nincs ennyi program.Másod telókat cserélgetem én is, most n95 8G van ez sokkal jobb az elvártnál.
Utóbbi 3 évben volt ilyenre pénzem, és az összes álom telefont kipróbáltam. Most már csak a megfelelőt keresem, nagyon nokia párti vagyok, sajnos az új modellek már nem jöttek be úgy, C7, X7 lassú volt 700 jó sebesség de kicsi kijelző, N9 ára az határon volt, nem tudtam megszokni a rendszert, lumina 700 ig próbáltam, nem jöttek be, talán majd az újabbak, azok még egyenlőre drágák.
Próbáltam Toshiba panasonic sharp Mitsubishi, dell imate nem rosszak, viszont eladhatatlanok itthon, meg nincs hozzájuk semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest