Hirdetés
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
allando
üzenetére
Én nagyon nem szeretem az érintős teleonokat, de hiányozna a Symbian. Esetleg 1-2 napra jó lehet isszatérni retrózni, de nehézkes. Lassan 3. éve, hogy használtam a 8850-est, 2, hogy a 8910-est. Nem olyan rég volt, hogy nyomultam 6310i-vel, de tényleg nem az igazi.
Persze nem azt modom, hogy rossz a régi, én is imádom. pl nekem egy 50 éves Csepel tura van majdnem napi használatban, én tettem rendbe, de telefonnak kell a "normális". El lehet játszadozni egy 9000 Communicatorral, megnéznek, oké. ugyanígy a 9210. de túl nagy. az E90 se kicsi, de legalább zsebbe befér.
Szerk: Allando: szép darab, apának volt ilyen bronz, használta, élőben nagyon szép ebben a színben. Most meg ki van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Assetto Corsa Rally
- Spórolós topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Revolut
- További aktív témák...
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest