Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
válasz
golya32 #26400 üzenetére
Pénztárcafüggő a dolog.
Volt innen valaki, aki pályázott a jobb oldali 7600-ra? Mondta a csaj, hogy sok érdeklődő volt. Gyűjtők.
Fel is rakta jófogásra is 10000-ért, gondolom rájött, hogy többet is kaphat érte. Pedig akkor már apródon megígérte, hogy félreteszi nekem 6000-ért, amennyiért apródon árulta. Mert persze hónap végén talál az ember jó dolgokat. Szóval azt mondta, félrerakja. Erre másnap látom, hogy felrakta jófogásra 10-ért. Írtam neki viberen, hogy akkor most mi van, mert nekem 10-ért sok. Látta az üzenetet, mert a viber kijelzi, ha elolvasta a címzett, de nem válaszolt, csak másnap, hogy jó, nekem adja 6-ért. -
válasz
golya32 #25602 üzenetére
nekem az nem tetszik benne, hogy a telefon alsó és felső fele nem egy vonalban van, hanem el van csúszva egymáshoz képest.
nameg hogy a1 függő - bár ez nem akkora gond.a kagylómobilok közül inkább az ilyen tetszik: egy vonalban van a két rész, a képernyő alatt nincs focipálya méretű terület.
utóbbi nagyon sok kagylómobilban meg van, de engem kimondottan zavar. -
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #24563 üzenetére
igen, szép is nagyon. Akarom mondani: karcmentes. Gyári garis is még asszem, gyári tok, hdmi kábel,zacsis tartozékok... Csak ne lenne T-mobile függő! Bár így legalább nem használom majd.
Szerk: használni simán Symbian Belle refresh, mint c7. A benti gombsos kényelmes mondjuk nagyon. De még nem sokat nyúztam. -
HXY
addikt
válasz
golya32 #24288 üzenetére
Emlékszem, hogy nagy szám volt az S25-ön a múlt évezredben a hívás közbeni 90 másodperces diktafon,
és a 3D-s labirintus játék...Az S25-ös, és az SL10-es 1999-esek, de egy évvel korábban már megjelent az S10 ami szintén színes volt, de nálunk nem forgalmazták.
susu88 : Igazad van...
-
Mulderpapa
aktív tag
-
ferret77
aktív tag
válasz
golya32 #22737 üzenetére
Szabad ég alatt, álló helyzetben próbálod? Esetleg egy kis netes segítséggel(A-GPS) próbáld meg. Beállítások-Helymeghatározás-Helymeghatározó módszerek és itt legyen kipipálva a kiegészített GPS, a beépített GPS és a hálózatalapú.
Ha nem megy, akkor nyomnék egy hard resetet, belső memória resettel együtt, ha akkor sem, akkor valószínűleg hardveres a hiba.
Esetleg megpróbálhatod phoenix-szel újrahúzni, de ha a hr nem segít, akkor szerintem felesleges. -
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #22310 üzenetére
a 808 nagyon jó vasnak ígérkezik, bár pontosabbat majd csak később tudok mondani. (Ja, igen, már nekem is van) A gépelés kényelmes, és ez nálam nagy szó, nem bírtam az érintőt. Most nagyon pozitívat csalódtam. De meg kell mondjam, ilyen használatra valami androiid jobban megfelelne. és azt se rossz használni, a 808 felülete csomó mindenben olyan, mint a droid.
-
Balázs1986
őstag
válasz
golya32 #22297 üzenetére
Több, mint egy éve volt, és rövid kaland
Pontosan nem emlékszem melyik vált be, de vcard-dal és Gmail névjegyekkel próbálkoztam. Talán a vcard jött össze.
Mail kezeléssel nincs baja, az megy a szokásos fiókadat-megadásos módon.
GPS-t nem próbáltam, de az OVI Maps-nak mennie kell. Kisebb településeken anno nem volt mindig pontos (még az 5800 emlékeim alapján), de azért elég jó. "Külsős" navigáció hogy van-e...passz.
Viszont itt biztosan friss infók lesznek, anno én is kérdezősködtem / írtam párat be, segítőkészek voltak
Mondanám, hogy a Win-es ikertesója (Lumia 800) is megér egy gyors ránézést, de nem tudom, mennyire akarsz WinPho 7.8-at.KSparrow: Cseréld fel a szálakat a töltőn
Jól összeollóztad
-
Balázs1986
őstag
válasz
golya32 #22293 üzenetére
Én foglalkoztam N9-cel, főnökömét tartottam karban. Hamar megvált tőle, mert számára igen fontos dolgok hiányoztak belőle (hangtárcsázás, számítógépes szinkronizálás -az OVI-val nem lehetett, más meg nem volt). Akkor vette hirtelen felindulásból, utánanézés / megkérdezés nélkül, amikor ellopták az N8-asát és gyorsan kellett egy telefon...aztán ha már úgy is bent volt a szolgáltatónál a SIM miatt, ezt is elintézte. Végül visszaváltott N8-ra.
Jó a Meego, nagyon jó, én tudnám szeretni. De a támogatottsága a nullával egyenlő (volt egy éve, de nem hiszem, hogy sokat változott a helyzet).KSparrow: Nem vot rajta microusb?
-
válasz
golya32 #21732 üzenetére
Ez telefon. Érdekes, de a veletech-en baromira nem érdekelt sem a Nokia /pedig szeretem az N8 és 808-ast./ sem a hüvely, sem a számszong.
A HTC one jó, de megfogva már nem érdekel, mert nagyon könnyű.Egy telefonnak legyen fogása és súlya!
A kiállításon megdöbbentett a Nokia E90es végletes kidolgozottsága, a nyitómechanika finomsága és a súly!A kicsik közül mondjuk a Motorola 920c - a lila gömböc a klassz és a menőzős t29.
-
meroly
veterán
válasz
golya32 #21556 üzenetére
Ja úgy más, értem.
Hát én elvből a SIM kártyán tárolom a számaimat, épp hogy van mindig 1-2 hely, de rendszeresen törölgetek, mert egy-két adhoc munka miatt elmentetteket nem tartok meg. Még ha ugyanannál a cégnél is vagyunk és lehet még lesz a jövőben munkakapcsolat.
Maradi vagyok ilyen téren, tudom. Nálunk is már valami HTC-ket osztogatnak, de én még a C5-ös sem kértem -
meroly
veterán
válasz
golya32 #21554 üzenetére
Én is sokat netezem, nekem is van céges net a telefonomon, meg külön stick is a notihoz, igaz ugyanaz a keret. De eszem ágában sincs lecserélni a 3720-am, pedig abban csak EDGE van, nekem bőven elég a többi kárpótol.
Az hogy meg két telefonnal futkossak teljesen kizárt.Nem tudok sajna segíteni választás ügyben, ez már meghaladja a képességeim, az új tapizósokat nem ismerem, tapasztalatom sincs és nem is nagyon érdekel. Várom már hogy lecsengjen a tapimánia.
-
meroly
veterán
válasz
golya32 #21540 üzenetére
Azám, überfaxa teló tényleg, vegyen olyat mindenki
Nincs bajom az iPhone-al, meg az egész apple jelenséggel, de hogy agyatlanul mindenki azt vesz (félre ne értsd nem a lányodról beszélek), az már sok. A többségének meglelne más is, de ájfónt kell venni mert az a divat. -
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #21078 üzenetére
Nekem tetszett, nem volt vészes szerintem. Csak vodásan nem tudtam használni...
Arra tudtok valamit, hogy hogy lehetne sima SIM-ből MicroSIM?
Van egy N9-esem, (még össze kell majd raknom) de ha megy, akkor kipróbálnám. A gond csak az, hogy most rendes SIM kártyám van, nem micro. -
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #21076 üzenetére
hát az bizony a 8GB nem egy rossz telefon, kár., hogy az enyém megint megadta magát. Sebaj, marad dísz, és ha egyszer lesz jó panelem, jó lesz alkatrésznek.
A tapi nekem se jön be annyira. Használtam egy ideig a 7710-esem, de nem volt az igazi valahogyAz 5230 nem lett volna rossz, de Vodafonosan nem tudtam használni. így ment a polcra
-
meroly
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest