Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nindzsavagyo
tag
válasz
MK VII #16666 üzenetére
Erre megfordult az én fejemben is de másik proci már nincs meg..elvileg az F3al is indulnia kellene,a leírások szerint.
Most jövök a cpu-upgrade oldaláról na ott meg az F5 van feltűntetve..
Ezzel kapcsolatban meg az a kérdésem hogyha elavult neki a bios akkor el sem indul uhy mint nekem? -
-
nindzsavagyo
tag
Üdv ismét.
Korábban irtam ide cpu cserével kapcsolatban..
Vettem egy i3 4170et,bolti nem használt.
Szóval a G 3420-at cseréltem ki az i3 4170-re.
Mikor bekapcsoltam felpörgött minden ventillátor hallani ahogy a hdd elindul stb,de képet nem kapok és sípoló hiba üzenetet sem.Próbáltam csak simán az igp-vel ugy sem kapok eredményt,biosz reset is volt eredmény nélkül..Mi lehet a gond?BIOS típus AMI EFI
BIOS verzió F3
Rendszer BIOS dátuma 08/14/2013Gigabyte GA-H81M-S1
Van csere garancia de a dolog eléggé kellemetlen,mert mivan ha az alaplap a ludas vagy a táp.. -
nindzsavagyo
tag
Hali
Cpu cserénél újra kel telepíteni az operációs rendszert? Láttam unboxing videókban meg ismerősöknél is hogy nem vacakolnak a telepítéssel..
Ha belerakom az új cpu-t akkor bekapcsolom bejelentkezés után felismeri gond nélkül?
G 3420-at cserélek i3 4170-re (bolti nem használt)
BIOS típus AMI EFI
BIOS verzió F3
Rendszer BIOS dátuma 08/14/2013Gigabyte GA-H81M-S1
-
nindzsavagyo
tag
Nem tuningolom,még így sem hajtom ki vga limites a gépem.Pusztán a csere értéke és az hogy már nincs gari se a cucaimra.Elméletileg a két cpu ugyanazt tudja.De valaki segítsen ki.
-
nindzsavagyo
tag
Üdvözletem
Egy I7 920-at megéri lecserélni egy AMD A10 6800K-ra?Az amd mellé csak 4G 1600 cl9-es ramom lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest