Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz zebra_hun #25406 üzenetére
Most direkt ránéztem, játék alatt nem ment 80 fok fölé a proci, 70-77 között ingadozott.
Majd felteszek egy statisztikázó progit, az még nincs fent.
Ezt a gépet direkt munkára építettem, de akkor ez meg is látszik. Unityben egy egész scene-t kirenderel kb 45-50 perc alatt CPU progressive-vel. A régi gépemen ugyan ezt a jelenetet 4 óra alatt renderelte ki amiben egy Intel Core i5 6500 @ 3.2 GHz van.Mivel ez egy munka és egyben játék gép is, a processzor sebességét úgy kéne állítgatnom. Renderelés előtt visszavenni utána meg vissza állítani amin volt.
-
-
Ryder62
őstag
válasz KAMELOT #25397 üzenetére
i7 11700K Be quiet Dark Rock 4 hűtővel.
A hűtéssel alapból szerintem nincsen baj, játékok alatt 80 fok fölé nem láttam még menni a CPU hőmérséklet.
De a Unity mikor renderel 100%-on járatja a procit és ha olyan fázishoz ér a folyamat felmegy a hőmérséklet ilyen magasra.
-
Ryder62
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet egy adott program processzor használatát korlátozni? Unity renderelésnél 94-95 fokra felhevíti a procit. És még nyár sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest