Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD FX
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
válasz Mustármag #24588 üzenetére
Játékok alatt belefér a 125-be, de ilyen Cinebench és társaiban már 200 fölé megy simán. Ha AVX-et is használ a program, az már 250+.
Nekem a jóval kevesebbet fogyasztó 10700K-t egy jóval erősebb U12A hűti, de így is 75 fok körül van procigyilkos játékokban, más szoftverben meg 80 körül. -
codec
senior tag
-
codec
senior tag
válasz Mustármag #15592 üzenetére
Szerintem van. Egy 4 magos megoldás érezhető pluszt hoz többablakos böngészéskor. Olcsó megoldás lehet xeon-ban gondolkozni, de ha nincs kedved "faragni" egy q6600 is érezhető javulást hoz.
Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
-
Apollo_21
addikt
válasz Mustármag #5852 üzenetére
A cél nem a gép kukába hajíntása
Csupán a procihütés passzív módban léte motívál..illetve hamár mindent úgy válogattam össze h bírják a tutit akkor megkéne kínálni őket.
4Ghz azért vmilyen szinten hoz a konyhára én úgy gondolom..a 3.4hez képest, bár ígyis minden vígan elfut.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz Mustármag #5846 üzenetére
3.7re sikerült elsökörbe ugyh alapon 42 terhelve ibtvel 58on megfogta..passzív hütéssel...és nemhullott szét ..de azt javasolták az ide vonatkozó topicba h nemjó csak fsb-t húzni mert auto-n nem a legideálisabban állítja be a feszültség értékeket.
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
-
Viktor77
titán
válasz Mustármag #5402 üzenetére
Ahogy látom, már egy i3-2100 is hozza a teljesítményét (alapon).
Ezek alapján úgy gondolom, hogy mivel húzva van, a legkisebb i5, a 2300 is jobb nála.[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
mitkov77
aktív tag
válasz Mustármag #3897 üzenetére
Nem kell a ramnak több fesz!!! Alapból az FSB magas, és ha nem követi a ram szorzó. Ha visszaveszi a szorzót egyből adni fog képet. Nem kell a ram túlhajtására is ösztönözni, mert hibázni fog, és véletlenszerű kék halálokat fog dobni.
CPU-VGA-SSD összehasonlító teszteket itt találsz http://www.anandtech.com/bench . Ezért feleslege újabb hozzászólást írni. Engem úgy tanítottak, hogy ha hozzám szólnak - kérdeznek, válaszolok. Ha írok egy privát üzenetet te is tedd meg ugyan ezt.
-
sinya85
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DJI topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest