Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- iPad topik
- Micro Four Thirds
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Bluetooth hangszórók
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hálózati kábelek és szerelésük
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Igen. Tisztába vagyok vele, hogy az AMD-nél szar. Miért van egyáltalán egy az 512MB-s buffer? Intelnél nincs ilyen.
S akkor DirectX alatt a Radeon IGP reportal két memory Pool-t mintha dedikált GPU lenne. Dedikált VRAM-ként ezt a kicsi framebuffert, és shared poolként a shared ramot. Persze semmi értelme, mert karakterisztikában a kettő teljesen ugyanolyan. Legalábbis én semmi különbséget nem találtam.
Intelnél nincs ilyen, ott csak egy poolt reportál helyesen és az a shared ramot jelenti.
S akkor jön a gányolás, hogy állíthatóvá kell tenni, hogy workaroundoljuk az alkalmazásokat, ahelyett, hogy úgy lenne mint intelnél.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Ryzen AI Max sorozat az Apple Max jelzésű rendszerchipjei ellen készül.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- Brave
- Trollok komolyan
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest