- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
üdv, nekem egy kis segítségre lenne szükségem. van 1 külső vinyóm, amire feltettem 1 windows7 et ugye embedded verziót. rendessen megy usbről semmi gondom vele( max az hogy angol és nemtudom frissiteni magyarra, és a nyelvi csomagot sem fogadja el de ez a legkisebb bajom legyen az életben) viszont támadt 1 ötletem. szeretnék feltenni a külsö vinyóra windows7 telepítöt, win xp és miegyébmás telepítőket feltenni( bootolhatóakat persze) és azt kérdezném, hogy lehetséges e az, hogy mikor elindul a külsö vinyó, ugyanúgy kijöjjön 1 boot lista mint a gépnél, és kitudnám választani hogy emlyik rendszert akarom telepíteni, vagy a rendszert elinditani ami fent van. elég beteg ötlet, de jólenne megvalósítani... tehát a lényeg, bármilyen bootolható telepitöt feltenni a rendszer mellé ami a külsö vinyón van, úgy hogy 1 boot menüben kitudjam választani mit is akarok, és a jelenlegi rendszerben ne legyen kár
elöre is köszi a segitséget üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest