Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Valóban nem hat gagyinak - legalábbis a renderkép jó (surprise, surprise) -, de jó eséllyel túlzottan is vékonyka anyagból lehet. Annak meg megvan az az előnye, hogy már akkor deformálódik, amikor kiveszed a dobozából.
Ettől függetlenül első körben megadnám neki a bizalmat... pláne ha tudom, hogy másnál már bevált. -
zzolika
aktív tag
A csatlakozók/bekapcs gomb elhelyezés szokatlan. Akinek az asztal alatt van a gépház, nem lesz kényelmes.
Az egy 2,5 egy 3,5 hely csak nekem tűnik kevésnek? Nem mindenki cseréli a háttértárakat is több TB-os M2 ssd-re.
Az árat meg majd meglátjuk, ha kapni lehet itthon is. De ha a szokásos árképzésből indulok ki: 50 usd = 50 eur, +vám, +nagyker haszon, + kisker haszon, + 27% áfa, akkor lesz ez kb 40ezer is itthon... -
HantekDSO
aktív tag
Hát ha tényleg 25 ezer környékén lehet majd hozzájutni, akkor vevő leszek rá!
-
Predatorr
őstag
Kábellel már ebbe sem fér bele egy 4080 (sem). Az abl hülye is, aki felülre tervezte a hpwr csatit..
. -
Nem is néz ki rosszul, oldalra is lehet radiátort szerelni, nem tudom létezik-e ennél jobb vétel.
-
-
Ez jó árban van , jó ajánlás szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Eladó Logitech Z3 2.1 fadobozos hangrendszer
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ettől függetlenül első körben megadnám neki a bizalmat... pláne ha tudom, hogy másnál már bevált.
.