Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Nekem is hasonló gondom van. Én a goldworm remote-ot használom/tam de most nem akar menni. Azt írja ki, hogy connection failed, pedig a telefonon működik a wifi. Kiváncsiságból megnéztem hogy ES file explorerben működik-e a LAN és érdekes módon ott sem, pedig korábban simán működött. Szerintem a 17-es MIUI-ban történt valami biztonsági változás, de ötletem sincs mit keressek, vagy mi állítódhatott el.
-
Ampampam
csendes tag
Sziasztok!
Távoli asztali kapcsolatot akarok létrehozni a tabletem és a számítógép között, de nem sikerül. Tegnap még minden ment tökéletesen, ma pedig letöröltem a g-chrome böngészőt a gépről, és tönkrement minden. Pár nappal ezelőtt kipróbáltam a microsoft remote desktop alkalmazását, és gond nélkül ment. Kipróbáltam a chrome távoli asztalt is, az is ment gond nélkül. Reggelinél mindig videóztam a vlc direct steammel az asztalnál a tableten, és a hálózati szkenner program is látta a számítógépet, de azóta nem.
Vajon mi történt? Szeretném a segítségeteket kérni, mert lassan kitépem az összes hajamat a méregtől...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest