Hirdetés
- Apple asztali gépek
- E-book olvasók
- VR topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Na sziasztok!
A hétvégi Asus-on történt telepítés sikerén felbuzdulva feltettem a 3.0 verziót a MacBook Pro-ra (2010 mid) és fel is ment szépen, dual boot-al megoldottam pendrive nélkül. Kicsit trükközni kellett, mert a vendég mód bootolt, de a resident mód nem, ott át keleltt írni a grub.cfg-t, mert azt hitte USB-n van. Miután ezt megoldottam, be is bootolt, el indult szépen, most ott tartok, hogy a Wifi nem működik. Egyszer jó lett, sokadik indítás után, de két perc után lefagyott, újraindítást követően pedig megint nem jó a wifi. Be lehet kapcsolni, csak nem lát egy hálózatot sem, pedig lakótelepen lakom, itt körülöttem van nagyjából 40 elérhető Wifi hálózat.
Szerintetek mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest